Öneri 10 Bin TL Param Var ve Bu 2k Monitörü Almayı Düşünüyorum Nasıl Sizce ?

miniled bütçemi aşıyor ve 2k arıyorum

Başka öneriniz var mı ıps panel olarak?
Bunun pivot hali var VG27AQL5A biraz daha iyi parlaklığa sahip.

Başka öneri olarak G27Q2 gaming gecesinde 8k ya düştü o alınabilir. İndirim bekle 8k ya alabilirsin. Ama 9-10k bütçede Asus 2k ıps olarak rakipsiz.

Bunun pivot hali var VG27AQL5A biraz daha iyi parlaklığa sahip.

Başka öneri olarak G27Q2 gaming gecesinde 8k ya düştü o alınabilir. İndirim bekle 8k ya alabilirsin. Ama 9-10k bütçede Asus 2k ıps olarak rakipsiz.
Standa gerek yok hocam bende NB F80 var zaten. Asusun arka kapağında da vesa desteği olduğunu düşünüyorum. Asusun özelliklerine rakip bende bulamadım pek. Amazon gönderici bir de satıcı da aynı şekilde iade sorunsuz olur olası ölü pixel durumunda.

Standa gerek yok hocam bende NB F80 var zaten. Asusun arka kapağında da vesa desteği olduğunu düşünüyorum. Asusun özelliklerine rakip bende bulamadım pek. Amazon gönderici bir de satıcı da aynı şekilde iade sorunsuz olur olası ölü pixel durumunda.
hocam bende 2 monitör arasında kaldım siz asusa mı karar verdiniz şimdi

Attığın asusu kullanıyorum alınır görüş açısı va panel gibi ama ayıktırayım mat kaplamasından herkes şikayetçi

Gama takibi kötü. Hazır srgb modu yok. Tek bir overdrive modu yok. Kötü değil ama daha iyileri var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Attığın asusu kullanıyorum alınır görüş açısı va panel gibi ama ayıktırayım mat kaplamasından herkes şikayetçi
Sana oled lazım demedi deme

Ama kaplama açısından haklısın hafif mat olsaydı daha iyi olurdu

philips al oledin kızkardeşi

Geri