2026’Da AMD GPU’Larında Çökmeler Devam Eder mi?

Stabil bir sistemde hiç bir sorun yaşamazsın amd veya nvidia ile. Amd nin tek problemi sistemde en ufak sorun olduğunda sürücüyü çökertiyor. Kendi yaşadığım şeyi söyleyeyim ramimin teki bozulmuştu dota 2 oynarken sürücü çökmesi alıyordum sürekli. Dota çökerken de çok ilginç bir hata veriyordu hatayı araştırdım ram bozuk olduğunda verdiği bir hata imiş , garantiye gitti geldi taktım rami sorunsuz kullanmaya devam ettim. Kısaca sistemdeki herhangi bir parçada sorun olduğunda bile adrenalin buna tepki veriyor garip bir şekilde.
Şu an kullandığım sistem 6 sene oldu. 3200mhz ram, Asus Prime B450mk 2, 750w fsp hydro psu, R5 3600 ve Rtx 2060 var. 2K yüksek ayarlarda pek çok oyunu oynuyorum yeni eski. 9060xt ve R5 5600 alıp güncelleme yapasım var ama şimdi sen böyle diyince acaba baş ağrıtır mı diye şüpheye düştüm.

Şu an kullandığım sistem 6 sene oldu. 3200mhz ram, Asus Prime B450mk 2, 750w fsp hydro psu, R5 3600 ve Rtx 2060 var. 2K yüksek ayarlarda pek çok oyunu oynuyorum yeni eski. 9060xt ve R5 5600 alıp güncelleme yapasım var ama şimdi sen böyle diyince acaba baş ağrıtır mı diye şüpheye düştüm.
Dediğim gibi sistem stabil ise sorunsuz kullanıyorsun benim sistem şu an stabil 1.5 yıl falan oldu problemsiz kullanıyorum. Sistemi alalı 2 yıl oldu gpu 7800xt.

Geri