kronik sorunluMerhaba kardeşim en son 12 bandındaydı ama şu an bakamadım ASUS rog XG27ACS tavsiye ederim İPS güzel bir monitör
Attığım monitör iyi midirkronik sorunlu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Agresif mat kaplama, flicker, coil whine, ölü piksel, aşırı ips glow, düşük kontrast gibi şikayetleri olan bir model. Ki ben bunları kendim spesifik olarak araştırarak bulmadım, Monitör konularına baktıgım icin denk geliyordum. Bir oldu iki oldu derken sorun yasayan kullanıcılardan gördüklerimi arattım ve kronik olmasa bile sık sık sorunlarla karşılaştıklarını gördüm. Başka sorunları da var mı bilmiyorum, araştırmadım. Bunlar almamak icin yeterli sebepler zira kontrastı da düsük bir model. 2k 240hz parasına satılıyor neredeyse. Hem düsük kontrast hemde 180hz ile sınırlsınız. Günümüzde...
- Tayfunns
- Cevap: 5
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
baya güzelmiş
yok yok
vg27aq5a ve baktığın model olabilir (asusun parlaklığı vs biraz daha iyi)Ne önerirsiniz aoc q27g42ZE modelini düşünüyorum ben iyi midir? Bütçe 10k
Hocam miniled iyi hoşta testlerine baktım ghosting biraz belli oluyor ya gözle ktcdede çok sorun yaşayan vartcl miniled 2k çıkabiliyorsanız çıkamıyorsanız ktc h27e6
kontrast oranı ve parlaklığı bir adım önde evet ya onu ya da aocu düşünüyorum bendevg27aq5a ve baktığın model olabilir (asusun parlaklığı vs biraz daha iyi)
h27e6 yı tayfun artık önermiyor pek
ips miniled monitörde black smearing ne alakaHocam miniled iyi hoşta testlerine baktım black smearing belli oluyor ya gözle ktcdede çok sorun yaşayan var
kontrast oranı ve parlaklığı bir adım önde evet ya onu ya da aocu düşünüyorum bende
ben asusu dediğim gibi servis sıkıntısında doalyı uzağım philipse yakınım ama kullanan birinden yorum duymak iyi oalbilirVeremedim hocam bende asusla aoc arasındayım