Ekran Kartını Almalımıyım

Reaksiyon skoru
3
Selamın aleyküm parça parça sistem topluyorum malum ekran kartı fiyatları arttı 40gün sonra almayı planlıyordum ama fiyatlar artmaya devam ediyor şimdimi almam daha mantıklı olur yoksa fiyatlar inermi(msı rtx 5060 gaming 19.650)

Selamın aleyküm parça parça sistem topluyorum malum ekran kartı fiyatları arttı 40gün sonra almayı planlıyordum ama fiyatlar artmaya devam ediyor şimdimi almam daha mantıklı olur yoksa fiyatlar inermi(msı rtx 5060 gaming 19.650)
aleyküm selam
fiyatların ineceğini sanmıyorum , hatta muhtemelen artmaya devam edecek.

O paraya bence 5060 alınmaz 8gb vram olduğu için. Bütçe artarsa 9060xt 16gb alabilirsiniz. Bütçeniz sıfırına yetmiyorsa ikinci elde 17-18e falan bulunabiliyor.

Aynı soruyu ben de düşündüm ve sonuç olarak ya herro ya merro modunda geçtim. Asus Dual 9060 XT 16GB düşünüyordum. Amazonda 23.700'e düşmüştü almadım şuan 24.600tl. Tekrar bir indirim bekliyorum. Takibe aldığım bir kaç model daha var. Eğer beklediğim kartlarda indirim olmazsa ve fiyatlar artmaya devam ederse önümüzdeki süreçte ekran kartsız R5 8600G ile yoluma devam edeceğim xD

20k ya 7900 gre falan alabilirsin 2. el sıfır alınmaz şuan fiyatlar çok şişik inecek gibide değil

O paraya bence 5060 alınmaz 8gb vram olduğu için. Bütçe artarsa 9060xt 16gb alabilirsiniz. Bütçeniz sıfırına yetmiyorsa ikinci elde 17-18e falan bulunabiliyor.
Amd ekran kartlarıyla aram iyi değil rx570 kullanıcısıyım Nvidia geçmeyi düşünüyorum zaten çok agir oyunlar oynayan biri değilim oynarsamda dlss mfg açarım diye düşündüm

Fırsat kovalayabilirsin cum akşamları incehesap gaming gecesi gibi onun haricinde bence tercihin 9060xt olabilir ama sanırsam biraz bütçeni aşıyor.

Amd ekran kartlarıyla aram iyi değil rx570 kullanıcısıyım Nvidia geçmeyi düşünüyorum zaten çok agir oyunlar oynayan biri değilim oynarsamda dlss mfg açarım diye düşündüm
intel arc b580de bakabilirsin ben kullanıyorum memnunum.

Geri