Cs Güven Faktörü Düzeltme

Oguzhansah

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,754
Oyunlarıma hile gelmesinden bıktım. Güven faktörüm bir anda düştü ve daha da düzeltemiyorum. Hile tabii ki kullanmıyorum hesabımda 78 adet oyun var ve onlarıda oynuyorum. Steam hesabım 15 seviye oyunda 600 saatim var. Bunu nasıl düzeltebilirim oyundan keyif alamıyorum artık

Oyunlarıma hile gelmesinden bıktım. Güven faktörüm bir anda düştü ve daha da düzeltemiyorum. Hile tabii ki kullanmıyorum hesabımda 78 adet oyun var ve onlarıda oynuyorum. Steam hesabım 15 seviye oyunda 600 saatim var. Bunu nasıl düzeltebilirim oyundan keyif alamıyorum artık
Güven faktörlük bir durum bence yok hocam
CS2 ile sözde hileler çözülecekti aksine daha da arttı
Artık oynanabilir bir oyun olduğunu düşünmüyorum
Benim güven faktörüm yüksek her maç hile geliyor
Oyunu bırakalı 1 yıldan fazla oldu arada girip ölüm maçı atıyorum bedava kasa vs. alıp satmak için o kadar
Rekabetçi de hilesiz 1 maç denk gelmiyor artık ne yazık ki

Oyunu bırakalı 1 yıldan fazla oldu arada girip ölüm maçı atıyorum bedava kasa vs. alıp satmak için o kadar
hangi oyunları oynuyorsun kanki

steam pazara para yükleyip bir şeyler alırsan artıyor

Birazda olsa farkeder diye düşünüyorum deliricem artık. En azından hile yapayım bari hakkıyla düşürsün ban yemiyorlar zaten

bu cs yi hile yüzünden oynamıyorum valo girdim orada 5 maçtan 1 inde anca geliyo düşük eloda şimdilik ok ama bi cs değil :(

bu cs yi hile yüzünden oynamıyorum valo girdim orada 5 maçtan 1 inde anca geliyo düşük eloda şimdilik ok ama bi cs değil :(
Valo csnin yanına bile yaklaşamaz ya
Bana hala çocuk oyunu gibi geliyor
Bir ton skilldi karakterdi falan yoruyor ve grafikleri çok yapay

Competitive bütün oyunları salıp single oyunlara geçin arkadaşlar... Competitive oyunlarda kaldıkça hem sinir stres sahibi oluyorsunuz hem dopamin reseptörlerinizin içinden geçiyorsunuz. Sadece CS:GO 6-7k saatim var her dakikasından pişmanım 👌👌

• Beğen
Reaksiyonlar: Just
Cs2 premier sistemi tamamen sacmalik faceit oynamani oneririm hilesiz bi iyi oyuncusun macta cok vuruyorsun~>raporlaniyorsun daha sonra cok zeki sistem senin guven faktorun dusuk hile olabilirsin diyip seni dusuk guven faktorlu adamlarla rakip yapiyor onlarda hile oluyor ~>senin skorun cok kotu oluyor biraz boyle oynuyorsun arada senin takiminada hile gelip tasiyor skorun yine kotu oluyor guven faktorun arttiginda yeni mac giriyorsun ve yine guzel oynuyorsun ama bu sefer cs2 sisteminde sen cok kotu bi oyuncuydun bikac turdur o yuzden suan iyi oynaman supheli ~>guven faktorun dusuyor yani sonsuz bi dongu zevk alamiyorsun ha rank atlarmisin atlarsin sansliysan tabi yetenekli degil

Her ay faceit premium üyeliğimi yeniliyorum 1729 maçım var faceitte 1 kez hile geri bildirimi geldi o da rakibe gelen bir Türk dü. Gerçi o maçı da kazanmıştık. 1 kez bile faceitte bariz bir hileciye rastlamadım. Drop için çarşambaları girip rek atıyordum onu da saldım 1 ay önce hesaptaki bakiyem çalındığı için. Haftadan haftaya drop almak için girmeme rağmen güven faktörüm yerin dibine girdi kendiliğinden, cs:go da iken yüksekti. Yani oyun kafasına göre düşürdü bildiğin. Anlayacağın hilecilerle ve güven faktörüyle uğraşacağınıza gidin faceit oynayın inanın ben daha önce neden valve sunucularında vakit kaybetmişim diyeceksiniz.

cs oynamayı seviyorsan faceit oyna bence hile sayısı orda minimum denk gelmesi çok çok zor

Bende de düşüyor çok saçma sebeple. Arkadaşlarımla giriyorum diyorlar güven faktörün kırmızı. Rastgele lobiye giriyorum ordakilere soruyorum sıkıntı yok. Bir düzeliyor bir çıkıyor. Zamanında art arda yanlışlıkla önüme çıkan takım arkadaşlarımı vurdum birkaç kere. Ondan herhalde. Bir kere düştü mü düzeltmesi zaman alıyor. Hileleri yeşil faktörle cirit attığı yerde bizim kırmızı olmamız valvenin suçu.

Geri