4k OLED Monitör Arıyorum.

Etkilenmedim derken hocam?
Konuyu biraz açarsan iyi olur.
yani 1080pden 2kya geçtiğimde woww olmuştum 2k'dan 4k'ya geçince öyle olmadı pek. yazılar çok güzel geldi sadece öyle söyleyeyim, hitman'e girdim mesela hiç bi fark yok sanki 2kdan

yani 1080pden 2kya geçtiğimde woww olmuştum 2k'dan 4k'ya geçince öyle olmadı pek. yazılar çok güzel geldi sadece öyle söyleyeyim, hitman'e girdim mesela hiç bi fark yok sanki 2kdan
Battlefront 2'de ben en çok fark ediyorum.
Çevre çok daha detaylı oluyor.
Renk cümbüşü testi için ise fortnite öneririm.
Onun haricî herkesin beğendiği bir monitör hocam.
Ben şimdiye kadar beğendim diyen ilk sizi gördüm.

Battlefront 2'de ben en çok fark ediyorum.
Çevre çok daha detaylı oluyor.
Renk cümbüşü testi için ise fortnite öneririm.
Onun haricî herkesin beğendiği bir monitör hocam.
Ben şimdiye kadar beğendim diyen ilk sizi gördüm.
woledden qd-olede geçtiğim için olabilir mi acaba bilemedim. biraz daha deneyimleyeceğim forza oynıcam sımdı.

woledden qd-olede geçtiğim için olabilir mi acaba bilemedim. biraz daha deneyimleyeceğim forza oynıcam sımdı.
Tam siyah gelmemiş olabilir ekran.
Akşam ışığı kapatim veya şimdi perdeyi çekip dene bir de.

Tam siyah gelmemiş olabilir ekran.
Akşam ışığı kapatim veya şimdi perdeyi çekip dene bir de.
perdeleri çektim hocam zaten, fark ediyor perdeleri çekince. siz bu konulardan anlıyorsunuz DLAA mı iyi dlss quality mod mu? görüntü kalitesi olarak

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
forza eğer 6 ise vram ne kadar kullanıyor extreme rt ile?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

renk ayarlarını vs. yapıp hdr açtın mı bir de oyunlardayken, trueblack en güzeli forza için

forza 6 her şey full+full rtx mtx ne aklına gelirse 12gb tüketiyor ama oyunda vakit geçirdikçe artıyor, arkadaşa 5070 aldık mesela ucu ucuna kurtarıyor oyunda 1-2 saat oynayınca vram şişiyor fps çakılıyor res atması gerekiyor oyuna bilgin olsun

renk ayarlarını vs. yapıp hdr açtın mı bir de oyunlardayken, trueblack en güzeli forza için
hdr denemedim sdr kullanıyorum her zaman ben, deneyeyim simdi hdr olarak. sdr olarak tüm ayarları yaptım tabii ki.

perdeleri çektim hocam zaten, fark ediyor perdeleri çekince. siz bu konulardan anlıyorsunuz DLAA mı iyi dlss quality mod mu? görüntü kalitesi olarak
Fh6'da dlss çok iyi çalışıyor.
Native'de elektrik telleri titriyordu bende.

forza 6 her şey full+full rtx mtx ne aklına gelirse 12gb tüketiyor ama oyunda vakit geçirdikçe artıyor, arkadaşa 5070 aldık mesela ucu ucuna kurtarıyor oyunda 1-2 saat oynayınca vram şişiyor fps çakılıyor res atması gerekiyor oyuna bilgin olsun

hdr denemedim sdr kullanıyorum her zaman ben, deneyeyim simdi hdr olarak. sdr olarak tüm ayarları yaptım tabii ki.
oyunlarda hdr daha güzel bence
forza online da olduğu için renodx yapmadım ben, windows hdrdaki hdr kalibrasyonunda 0-450-450 ayarlayıp monitördeki dci p3, trueblack400 ve renk gibi ayarları yapıp oyuna girdim, oyunun içinde de hdr menüsü var
sdrdan her türlü daha güzel

hdr için windows calibrasyon appi ile calibre etmeli miyiz monitörü?

Geri