iPhone 18 Pro Renk Hk

XxZeMaHSeRxX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
197
18 pro çıkış tarihi bellimi kesin. Ve kesin renkleri açıklandımı mor diyen vardı kırmızı diyen vardı

ve ek olarak 17 pro verip almada + para kaç k olur tahmini

Sitesinde daha etkinlik tarihini duyurmadı ama gelenek olarak her eylülde duyuruyor. Ek olarak katlanabilir ekran için de ihtimal yüksek görünüyor.

Her şey söylenti ama şu renkler tahmin ediliyor

1786981474528.webp

Bence de 17 pro varken 18 proya geçmek için ne gibi sağlam bir sebep olacak belli değil. Tabii telefonu nasıl gördüğünüze göre değişir.

Vişne ile Kahve fenasal duruyor, muhtemelen kahve rengini alırdım. Lansman vişne çürüğü sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sitesinde daha etkinlik tarihini duyurmadı ama gelenek olarak her eylülde duyuruyor. Ek olarak katlanabilir ekran için de ihtimal yüksek görünüyor.

Alıntıyı görüntüle

Bence de 17 pro varken 18 proya geçmek için ne gibi sağlam bir sebep olacak belli değil. Tabii telefonu nasıl gördüğünüze göre değişir.
Burada da önceliğim siyah olurdu ya mavi de güzelmiş ama çok açık

Alıntıyı görüntüle

En ufak bir sebep bile olmaz bence, tüm odak fold olacak lansmanda. Seneye de iPhone 20 var ona saklarlar yenilik yapacaklarsa.

pembe rengi daha iyi

17 Pro varsa 18 Pro neden alasın ki gereksiz para israfı olur.

Alıntıyı görüntüle

17 pro turuncu var TR sıfır almtşm ilk çıktıtkan 1 ay sonra ozmn değişmiyim kanka parada skntı :D ama renk beğenmiştm diye işte

En ufak bir sebep bile olmaz bence, tüm odak fold olacak lansmanda. Seneye de iPhone 20 var ona saklarlar yenilik yapacaklarsa.
acaba samsungun yaptığı gibi katlanmış haldeki 4:3 ekran standart olabilir mi... bir açıdan mantıklı bir açıdan tuhaf...

17 pro turuncu var TR sıfır almtşm ilk çıktıtkan 1 ay sonra ozmn değişmiyim kanka parada skntı :D ama renk beğenmiştm diye işte
anlıyorum. ama bence 20. nesilde daha mantıklı olabilir değiştirmek, bakmak lazım gene de çok para. Ben de 17 almak istemiştim ama aslında sadece vergiyi ödediğimi fark edince vazgeçmiştim, bir de çok pahalı ya, 800 dolarlık cihaz bizde oluyor 1600 küsur dolar.

acaba samsungun yaptığı gibi katlanmış haldeki 4:3 ekran standart olabilir mi... bir açıdan mantıklı bir açıdan tuhaf...

anlıyorum. ama bence 20. nesilde daha mantıklı olabilir değiştirmek, bakmak lazım gene de çok para. Ben de 17 almak istemiştim ama aslında sadece vergiyi ödediğimi fark edince vazgeçmiştim, bir de çok pahalı ya, 800 dolarlık cihaz bizde oluyor 1600 küsur dolar.
Samsung o tasarımı Apple’dan gördü zaten, 1 senedir falan sızmış durumda tasarımı yani Apple da öyle çıkaracak.

Dostlar şöyle bir ikilemdeyim

İphone 11 64 gb var 6 yıldır kullanıyorum 2 defa pil değiştirdim ama artık çok kasıyor.

Şöyle ki 18 pro tanıtılmasına ortalama 3 hafta kaldı
Şimdi 17 pm 512 130 bin tl civarına mı almak mantıklı
Yoksa tahmini fiyatların 18 pm 512 için 170-180 olacağı söyleniyor aradaki fark 40-50 bin tl bir tel fiyatı kadar
Bekleyip 18 pm almak bu farkı vermeye değer mi ki

Yeni kasada en merak ettiğim aleminyum kasa nın boya kalitesi iyileşecek mi acaba 17 prolar çok kötü

Birde sizce 18 pm çıkınca yada çıkmasına az zaman kalınca 17 pm ler de yükselecek mi fiyatları

Kafa karışıklığı yardımcı olabilir misiniz

Geri