🔥İndirim Samsung Odyssey G5 2k OLED Monitör 16.999 TL

Arkadaş şu yorumlarında sadece oyun oynayan max liseli kafasıyla yorum yapıyorsun. Adamlar iki kaplamayı da farklı şartlar durumlar için üretmiş papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyorsun.

Boydan boya cam odada gel kullan bakayım gün içinde 5 saat glossy kaplamayı. Akşam siyah ekrana fener tutup kıyaslama yapmaya benzemiyor.
anti glare kaplama diye bir şey icat edildi bir aç bak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tonla oled kullandım ve mat kaplama net şekilde alınmaz. yok oyun oynayan liseliymişim de oymuş da :D benim işim e ticaret sabahtan akşama kadar bu monitöre bakıyorum bana liseli muamelesi çekti :DDDDD

kullandın mı?
kullanmadığın belli çünkü gün içinde kullansan çok ışık altında hem siyahlar morarıyor, hem parlaklık düşük olduğundan ekran görünmüyor
Evet kullandım ve glossy kaplamadan görüntü daha iyi oluyor. Glossy de direkt görüntügidiyor kafanı sağa sola hareket ettirmek zorunda kalıyorsun.
Akşam karanlıkta artıları başka konu ama sabah aydınlık güneş alan ortamda fark çok net.
Normal bir insan için 25-30 seviyesinde parlaklık gayet yetiyor. Bahsedildiği kadar morarmalarda olmuyor bu zaten tamamen ışığın kaynağına ve acısına bağlı. Feneri alıp monitöre tutarsan ekran mosmor olur.
Yapılan kıyaslamaları anca papağan gibi copy paste yaparlar.

Beyler 6 taksitle alıcam Max 20-25 arası oled arıyorum desem ne önerirsiniz

copy paste dediğin yorum benim deneyimlerim, g6 360hz 6 aylık kullanımımdan sonra glossye geçtim çok daha iyi. qd oled glossy kaplamalarda anti glare oluyor ve düz açıdan bakınca yansıma yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

üstüne odam bahçeye açılıyor her tarafı cam yani

Evet kullandım ve glossy kaplamadan görüntü daha iyi oluyor. Glossy de direkt görüntügidiyor kafanı sağa sola hareket ettirmek zorunda kalıyorsun.
Akşam karanlıkta artıları başka konu ama sabah aydınlık güneş alan ortamda fark çok net.
Normal bir insan için 25-30 seviyesinde parlaklık gayet yetiyor. Bahsedildiği kadar morarmalarda olmuyor bu zaten tamamen ışığın kaynağına ve acısına bağlı. Feneri alıp monitöre tutarsan ekran mosmor olur.
mat qd ile glossy woled karşılaştırmış olma ihtimalin?

Arkadaş şu yorumlarında sadece oyun oynayan max liseli kafasıyla yorum yapıyorsun. Adamlar iki kaplamayı da farklı şartlar durumlar için üretmiş papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyorsun.

Boydan boya cam odada gel kullan bakayım gün içinde 5 saat glossy kaplamayı. Akşam siyah ekrana fener tutup kıyaslama yapmaya benzemiyor.
Çoğunluğa göre konuşuluyor zaten. Azınlığa göre yorum yapılmıyor. Zaten mat kaplamanın olayı belli. Mat kaplama almak yerine miniled almak daha mantıklı. Görüntüde pus yapıyor mat kaplama miniled gibi. Oled'in olayı azalıyor. Oled glossy almazsam, miniled alırım şahsen. Hem mat kaplama hem oled yanığı olayıyla uğraşamam. Glossy en azından hak ediyor.

Kaplama konusunda ortalık karışmış gene 😬

Son düzenleme:
Mat kaplama qd oled glossy den iyi aynen yersen
17111.webp
17110.webp

Mat kaplamada oled miniled gibi hissettiriyor.
Kimine göre daha kötü. Çünkü HDR da mini led daha parlak ve morluk sorunu yok. Mat kaplama qd de morluğu artırıyor üstüne siyahlar zaten ışıkta gri olurken mat kaplama ile daha da grileşiyor

Aldım iade ettim. Piksel dizilimi katlanılacak bir şey değil maalesef. Yazılar çok kötü.

Oled varken miniled alınmaz. 3. Nesil qd oled bir monitor nesli kötü de değil yani üzmez.
Aradaki fiyata arabaya yıllık bakım yaptırırım. sen oled al bro gm 9 pro vardı bende anneme vermiştim instagram simgeleri var ekranda yanıktan, az daha gelişsin 5. nesil ucuzlasın bakarız

Geri