Dostum 17.000tl zaten burdaki monitor mini ledler de çok daha ucuz değilki. 1 monitor aldiginda zaten istersen butun kasayi degistir monitorunu gene de degisirmiyosunki. Bir kasada en onemli parca monitordur. Bende single player oyunlar icin 4k 120hz oled rv obline oyunlar icin 2k 540hz oled monitor var. Ben bunu 4080 superle de kullaniyordum şu an 5090 ile de kullanıyorum ilerde 8090'a geçsem bunlar gene zayıf kalacak parcalar değiller. Video izlediğin oyunlari gordugun kasanın toplanma amacının oldugu pafcada masraftan kismamak lazim 2000-3000tl'nin lafini yapmamak lazim burda.Aradaki fiyata arabaya yıllık bakım yaptırırım. sen oled al bro gm 9 pro vardı bende anneme vermiştim instagram simgeleri var ekranda yanıktan, az daha gelişsin 5. nesil ucuzlasın bakarız
benim alacağım monitörle arasında iki kat fark var. ayrıca bu monitörü almam benim adıma niye karar veriyorsun farkını ödersen düşünürümDostum 17.000tl zaten burdaki monitor mini ledler de çok daha ucuz değilki. 1 monitor aldiginda zaten istersen butun kasayi degistir monitorunu gene de degisirmiyosunki. Bir kasada en onemli parca monitordur. Bende single player oyunlar icin 4k 120hz oled rv obline oyunlar icin 2k 540hz oled monitor var. Ben bunu 4080 superle de kullaniyordum şu an 5090 ile de kullanıyorum ilerde 8090'a geçsem bunlar gene zayıf kalacak parcalar değiller. Video izlediğin oyunlari gordugun kasanın toplanma amacının oldugu pafcada masraftan kismamak lazim 2000-3000tl'nin lafini yapmamak lazim burda.