🔥İndirim U.S Polo Ayakkabılar 560 - 590 TL

shyNNN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
753
Sepette MÜTHİŞFİNAL100 Kodunu uygulayın.

Yorumları fena değil .
Ekran görüntüsü 2026-08-17 221210.webp

Yorumlar hangi satıcılara gelmiş dikkatlice kontrol edin

şu bilmem ne yaptığımın ayakkabılarının 48 numalarıda olsun arttık napalım ayakları mı keselim bıktım pahalı ayakkabı almaktan

Markaya aldanmayın baya çöp bir ayakkabı. Ayağınızın altına tahta bağlayın aynı işlevi görür.

şu bilmem ne yaptığımın ayakkabılarının 48 numalarıda olsun arttık napalım ayakları mı keselim bıktım pahalı ayakkabı almaktan
48 gene iyi ben 49.5-50 oldu artık tek sneakers up tan bulabiliyorum son kalem orası

Hocam onlar özel üretime giriyor herhalde aşırı pahalı oluyor.
yok hocam ya ne özle üretimi çok fazla insan var giyen ayağı büyük olan bizide böyle yiyorlar işte özel üretim falan hepsi yalan vallaha
48 gene iyi ben 49.5-50 oldu artık tek sneakers up tan bulabiliyorum son kalem orası
benimde 48/48,5 hocam bazı kalıplarda 49 falan iyice tiksindim vallaha ya oraya bakayım bende

yok hocam ya ne özle üretimi çok fazla insan var giyen ayağı büyük olan bizide böyle yiyorlar işte özel üretim falan hepsi yalan vallaha

benimde 48/48,5 hocam bazı kalıplarda 49 falan iyice tiksindim vallaha ya oraya bakayım bende
bencede en azından seçenek var fiyatlar biraz iç yakıyor ama ne yapalım bazı şehirler arasında benim gittiğim bir yer var boludaydı sanırım nike mağazası var outlet ama hata yok orada çok ucuz 1.5k ile -5k arası değişiyor ama fiyatlar çok iyiydi

Bu ayakkabılara değil 600 TL 100 lira bile verilmez. hem çok rahatsızlar hem de çok çabuk deforme olup parçalanıyorlar.

benim lise zamanında us polo baya pahalı markaydı lacostenin bi alt kademesiydi ne ara lcw kalitesine düstü la

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,607
Üyeler
201,521
Son üye
baran2234
Geri