shyNNN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 753
48 gene iyi ben 49.5-50 oldu artık tek sneakers up tan bulabiliyorum son kalem orasışu bilmem ne yaptığımın ayakkabılarının 48 numalarıda olsun arttık napalım ayakları mı keselim bıktım pahalı ayakkabı almaktan
yok hocam ya ne özle üretimi çok fazla insan var giyen ayağı büyük olan bizide böyle yiyorlar işte özel üretim falan hepsi yalan vallahaHocam onlar özel üretime giriyor herhalde aşırı pahalı oluyor.
benimde 48/48,5 hocam bazı kalıplarda 49 falan iyice tiksindim vallaha ya oraya bakayım bende48 gene iyi ben 49.5-50 oldu artık tek sneakers up tan bulabiliyorum son kalem orası
bencede en azından seçenek var fiyatlar biraz iç yakıyor ama ne yapalım bazı şehirler arasında benim gittiğim bir yer var boludaydı sanırım nike mağazası var outlet ama hata yok orada çok ucuz 1.5k ile -5k arası değişiyor ama fiyatlar çok iyiydiyok hocam ya ne özle üretimi çok fazla insan var giyen ayağı büyük olan bizide böyle yiyorlar işte özel üretim falan hepsi yalan vallaha
benimde 48/48,5 hocam bazı kalıplarda 49 falan iyice tiksindim vallaha ya oraya bakayım bende
şu bilmem ne yaptığımın ayakkabılarının 48 numalarıda olsun arttık napalım ayakları mı keselim bıktım pahalı ayakkabı almaktan
hocam özelden fotograf atar mısınız48 gene iyi ben 49.5-50 oldu artık tek sneakers up tan bulabiliyorum son kalem orası