Yardım Cs2 İçin 5060ti Vs 5070

Bir de blender vs. Demişsin nvidia bu konularda iyi doğru ama 9070xt de yapıyor bu işi nvidia ya nazaran biraz yavaş yapar belki ama yapar yine de geri de kalmazsınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır hocam öyle yapacağım teşekkür ederim cevaplar için
Rica ederiz

5060ti 16gbnin hakkı 25kdır en fazla 27 28 iyi modele verilir o saçma sapan fiyattan o kart alınmaz 5070 fiyatına gelmiş kart şaka gibi.. cilalanmış 5060'a o para verilmez 5070 al 40kdan fazla da verme

2k veya hikayeli oyunlar vs. Oynamayacaksan 5070 gereksiz , illa alayım dursun diyorsan dediği gibi 9070xt daha mantıklı . Bende var memnunum
Bunu forumda gördüm ama amd ekran kartı kullanmadım daha önce neler değişiyor acaba nvidiaya göre
5070ti ile 9070xt kas gücünde çok yakınlar hatta aynı denebilir.
Sadece dlss olaylarında bi fark atabiliyor atarsa. AMDde de FSR var.
Nvidia alanlar hayatında kaç kere Dlss açıyor o da tartışılır.

Sadece yazılımla uğraşan varsa Nvidia alması daha iyi olur , çoğu kütüphaneler AMD desteklemiyor

5070 öneririm kafanız rahat olur AMD FSR ve gibi yazılımlarda güven vermiyor ve ara sıra çökme problemi yaşatıyor

3-5 bin daha ver 5070 al çok daha mantıklı

5070 öneririm kafanız rahat olur AMD FSR ve gibi yazılımlarda güven vermiyor ve ara sıra çökme problemi yaşatıyor
cs oynicam diyo ne fsrı yarma 😛
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yıl olmuş 2026 hala amdye öcü muamelesi cekiyonuz ya

Cs2 işlemci tabanlı oyun olduğu için ekram kartı fps'i çok fszla etkilemeyecektir. 5070 daha güçlü bir ekran kartı tek eksiği 16 gb değilde 12 gb olmasıdır bunun eksikliğini 4k da yaşarsınız 2k ve fhd için sorun olmaz.
Yaşamaz 5070 daha iyi her anlamda

sadece cs2 oynarim diyosan 5070 para israfi olur 10 bine bitane 4060 al o parayi islemciye ve ekipmana ayir csde islemci onemli

5 bine bir tane 1660 super/ti vs al çok bile. cs2 için o kadar para harcamaya gerek yok.

CS2'de nvidia alınca işine yarayacak tek şey reflex onun yarattığı farkı da dolaylı kendin kapatabilirsin zaten profesyonel değilsen anlayabileceğin bir fark da yapmıyor. CS2'de zaten DLSS yok FSR var o da japon yetişkin filmi yapıyor oyunu. CS2 işlemci oyunu işlemciye yatırım yap dicem 7800x3d ile arada anlayabileceğin bir fark olmayacak.

Yani sizce 5060ti benim kullanımım için yeterli olacaktır değil mi, ayrıca bunu önerir misiniz
Rezalet fiyat.

Geri