balabanköfte
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 863
Yükleniyor...
proteinocean.com
Son düzenleme:
agirsaglam kodu ne ve 200 TL'ye ek mi oluyor?TETT si 2 ay kaldığı için bu kadar uygun. Ağısağlam koduyla bu fiyata düşüyor. İlave şeker olmadığı yazıyor. Yorumlar iyi gibi. Denemelik alınır.Yükleniyor...
proteinocean.com
Alıntıyı görüntüle
Alt limitsiz 10% indirimagirsaglam kodu ne ve 200 TL'ye ek mi oluyor?
300g ufacık bi şey. Her gün bi kaşık atsan bir ayda biter. Tabi ben kargo parası ödememek için çift aldımSKT'ye 2 ay kalmışken tek kişi için 2 tane almak bence pek mantıklı değil
TETT si 2 ay kaldığı için bu kadar uygun. Ağısağlam koduyla bu fiyata düşüyor. İlave şeker olmadığı yazıyor. Yorumlar iyi gibi. Denemelik alınır.Yükleniyor...
proteinocean.com
Alıntıyı görüntüle
Çok sıvıysa buzdolabında muhafaza ediyorum benfısttık ezmesı almıstım mıgrosdan karısmadı sıvı bıraz boyle seylere karısyım o yuzden alsammı acaba
%20 indirim bittikten sonra düştü bu fiyata hatta 250 ye düştü ilk şimdi bu gece 12 den sonra 200 e düştü1 aydır böyle var zaten 2 gün önce %20 indirim kodu vardı 300tl civarı geliyordu
Tekli fiyatı öyleydi1 aydır böyle var zaten 2 gün önce %20 indirim kodu vardı 300tl civarı geliyordu
Baya iyi kampanya hi-protein olanları kolay kolay bu fiyata alamazsınız. 6 kutu çektim.Amazon.com.tr: Seçili Protein Bar Ürünlerinde 2 Al 1 Öde! promosyon
www.amazon.com.tr
şurayada göz atın bi
aynen sen diyince baktım 199tl düşmüş 249 sandım iyi fiyat bu arada. stok yapardım ama 2 tett dolayı değmez dondurcuya atsam mı%20 indirim bittikten sonra düştü bu fiyata hatta 250 ye düştü ilk şimdi bu gece 12 den sonra 200 e düştü