🔥İndirim Bıc Flex 5 Hybrid Tıraş Bıçağı Seti + 10 Yedek Başlık 488 TL

Dün 1 gövde 7 bıçağı 269 liraya aldım hocam, hemen biten bir indirim değildi.

Ekler

• 1000131427.webp
    1000131427.webp
    159.3 KB · Hit: 288
Askere gidecek olanlar hiç düşünmeden alsın bence. Her sabah tıraş işini çok kolaylaştırıyor. Üç bıçaklarla bir yerden sonra kazıyorsunuz resmen sakalları

Link varmı 16 yaş için hangisi uygundur hybrid Flex 5 kullanıyorum bende çok gür değil sakal ile bıyığım
aynısına devam et
Gillettin ürünlerini amazon dışında başka satıcıdan almayın markette satılanların çoğu deterjan gibi sahtedir
Amazonda bile firmalar sahte ürünler satıyor hatta amazon bile sattı

Son düzenleme:
aynısını 4 yıl kullandım her 3-4 ayda bir yedek başlık değişerek inanılmaz güzel. şuan elimdeki diğer bic bitince tekrar buna döneceğim inanılmaz güzel bir şey ya.

gilette den ıyıdır ama ıslak bırakırsanız bıcakları paslanıyor haberınız olsun tras oncesı dıkkat edın paslannma dedıgım curumuyor ama ufak farkedersınız

1787074036340.webp

aynı ürünü bu tarihte bu fiyata almışım aradaki fark neden bu kadar korkunç? ticaret bakanlığına şikayet edilemez mi?

Şubatta ayrı ayrı 3 çanta halinde toplam 33 tanesini 615 tl ye aldım… bunlar bu şekilde çok indirime giriyor bilginşze

Ekler

• IMG_2503.webp
    IMG_2503.webp
    59.5 KB · Hit: 68
Şubatta ayrı ayrı 3 çanta halinde toplam 33 tanesini 615 tl ye aldım… bunlar bu şekilde çok indirime giriyor bilginşze
aynısını 4 yıl kullandım her 3-4 ayda bir yedek başlık değişerek inanılmaz güzel. şuan elimdeki diğer bic bitince tekrar buna döneceğim inanılmaz güzel bir şey ya.

ben hayatımda buj kadar güzel bi ürün kulanmadım gilte falan hikaye yanı arkadaşlar bic bu işin vakkosu gibi bişeymiş vallha
daha iyisi var mı bilmem

Geri