- Bütçe
- 5
Asus rog parçalarından bir sistem toplamak istiyorum. Resimdeki parçaları birbiriyleriyle uyumu konusunda tavsiye istiyorum. İşlemci ve Ram bu sistem için uygunmudur ve önereceğiniz bir şey varımdır? Sadece hikaye odaklı oyun oynuyorum.
Resim?Asus rog parçalarından bir sistem toplamak istiyorum. Resimdeki parçaları birbiriyleriyle uyumu konusunda tavsiye istiyorum. İşlemci ve Ram bu sistem için uygunmudur ve önereceğiniz bir şey varımdır?
Hersey birbiriyle uyumlu hocamAsus rog parçalarından bir sistem toplamak istiyorum. Resimdeki parçaları birbiriyleriyle uyumu konusunda tavsiye istiyorum. İşlemci ve Ram bu sistem için uygunmudur ve önereceğiniz bir şey varımdır? Sadece hikaye odaklı oyun oynuyorum
Kusura bakmayın hata olmuş yükledim şimdiResim?
Teşekkür ederimResim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hersey birbiriyle uyumlu hocam
Çok daha iyisi alinir ama asus takintiligi başkabütçeye göre inanılmaz dengesiz bir sistem olmuş illa asus alcam diyorsan tabi senin kendi fikrin ama aynı fiyata sistemdeki bir çok parçanın daha iyisi alınıyor
Nasıl bir sistem önerisi verebilirsiniz?bütçeye göre inanılmaz dengesiz bir sistem olmuş illa asus alcam diyorsan tabi senin kendi fikrin ama aynı fiyata sistemdeki bir çok parçanın daha iyisi alınıyor
Butcen kaçNasıl bir sistem önerisi verebilirsiniz?
Sadece kasa için 150000Butcen kaç
Bunu buldum şimdilik hocam da bi cuma bekleyin isterseniz incehesapta birazcik azalabiliyor cumartesi falan alin yani bekleyin cumartesi gunune kadarSadece kasa için 150000