NZXT. B850 Kullanan Varmı

itopyada nzxt b850 ile bundle 7600 14999 tl
7600 islemci 6000 TL'ye geliyor
daha once anakart tavsiye konusu açmıştım bu nzxt b850 tavsiye edilmisti asrok yapıyormuş ama pek bilgim yok anlamadigim ve taksit olmadığı için mesafeli yaklasmistim
8000 TL'ye geliyor fiyat cok cazip yorumlar iyi kagit ustunde harika bir secenek
ama ben varsa gerçek kullanici deneyimi olanlarin yorumlarını ogrenmek istiyorum kullanan ve yorum yapabilecek olan varmı
NZXT nin daha önce kötü bir şey çıkardığını görmedim o yüzden alınır. Asrock yapıyorsa ekstra iyidir en iyi ana kart üreticilerinden çünkü.

2010 da topladığım kasayı ilave ram ve 3. ekran kartıyla hala kullanıyorum 50 yaşındayım sanırım iyı bır anakart alırsam beni bayagı bir süre götürür tek ve en büyük sorun hiç kullanıcı yorumu yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hemen her anakart tavsiyesinin altına herkes yazıyor ama bir kisi bile alip kullanmadi mi bu karti

Son düzenleme:
itopyada nzxt b850 ile bundle 7600 14999 tl
7600 islemci 6000 TL'ye geliyor
daha once anakart tavsiye konusu açmıştım bu nzxt b850 tavsiye edilmisti asrok yapıyormuş ama pek bilgim yok anlamadigim ve taksit olmadığı için mesafeli yaklasmistim
8000 TL'ye geliyor fiyat cok cazip yorumlar iyi kagit ustunde harika bir secenek
ama ben varsa gerçek kullanici deneyimi olanlarin yorumlarını ogrenmek istiyorum kullanan ve yorum yapabilecek olan varmı
bunun yerine 9600x ve b850mk daha iyi olur bence

Ben sadece anakartı aldım aynısını daha kullanmak nasip olmadı ama baya bir araştırdım. Çok sağlam anakart yurtdışında 350 375 dolar civarında baya iyi

2010 da topladığım kasayı ilave ram ve 3. ekran kartıyla hala kullanıyorum 50 yaşındayım sanırım iyı bır anakart alırsam beni bayagı bir süre götürür tek ve en büyük sorun hiç kullanıcı yorumu yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hemen her anakart tavsiyesinin altına herkes yazıyor ama bir kisi bile alip kullanmadi mi bu karti
Aldık ama koltukta bostan gibi yatıyor.Koruma kapaklarının plastik olması dışında bir saçmalık görmedim daha kozmetik olarak

koruma kapağı dediğin ne
SSD coverlar.Tırtıklı yüzey varya şekil duran ortası bildiğin plastik o kısımların.b650 serisinde aluminyumdu.870lerde aluminyum..bunlar plastik.Haaa gen 4 ssd ısınmıyor sorun yok ama 1 dolar bile fark etmeyecek bir iş yüzünden işlevsiz plastik koymaları saçma.Ama ana ssd olan gen 5 olan yer baya baya kalın bir aluminyum bütün metali oraya yatırmışlar ^^

kullanıcı bulamaman normal , Türkiye'de daha NZXT am5 soketli anakart daha yeni geldi gibi.
kasa toplamaya çalışıyorum suanki kasamda 16 yil once aldigim gunde 6 7 saat calisan asus p5 p41 tle anakart var doğal olarak asus anakartlari arastirdim ama herkes nzxt tavsiye ediyor baktim fiyatina gore mukemmel bir anakart bundle ile 7600 islemcide 6 bine geliyor
aklima yatti ama bir tane bile kullanici yorumu bulamadim
cok ilginc herkes tavsiye ediyor ama hic kullanan yok celiskide kaldim kart tam istedigim gibi gen 5 x16 ve m2 ssd var vifi tip c var msi b850 den 2500 ucuza ve kagit ustunde daha ustun
10 yilda bir kasa topladigimi düşünürsek herkesin tavsiye ettigi ama kimsenin kullanmadigi bir anakarta kagit ustunde mukemmel diye atlayip macera aramaya gerek yok gibi

bu güzel ama pahalı

bununda x16 pcie 4

bu güzel ama pahalı

bununda x16 pcie 4
ATX olması şartmı. Yukarda attığınız 2 anakrtta da, MSI ,en düşük/perf. seviyede ,ayrık mosfetler kullanmış.

Geri