Masaüstü Bilgisayar Alacağım

yapıştır geç
Şöyle bişiy var ramin aynından 1 tane daha ekleyınce tam 70 k oluyor.
bir de monitör alacağım için 2. bir ram almam 70k cok zorluyor beni. şimdilik 16gb ram ile başlasam daha sonralarda 2. slot için bir tane daha alsam mantıklı olur mu? bir de 16gb mesela gta 6 için yeterli mi

Daha sonra aynı ramden alabilirsiniz tabi ama Gta6 bilmiyorum. Tek ramle alacaksanız bekleyın başka sistem bakayım.

bir de monitör alacağım için 2. bir ram almam 70k cok zorluyor beni. şimdilik 16gb ram ile başlasam daha sonralarda 2. slot için bir tane daha alsam mantıklı olur mu? bir de 16gb mesela gta 6 için yeterli mi
gta 6 belki zorlar ram konusunda ama sistem genel hatlarıyla asla seni üzmez sonradan 16gb eklemek çok mantıklı

Anakartta tek m2 yuvası var sistemde de 500 gb ssd var bunu bilerek almanı tavsiye ederim özelleştirmeler yüksek.

https://www.gamegaraj.com/product-custom/oem-paketler/holiday-rx9060xt/ buna bakabilirsin ssd1 tb fazladan 1 m2 yeride var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatlar şaka gibi 4 5 ay önce 60kya 5070ti sistemler var sanki
Aynen öyle şu an ancak kampanyada hazır sistem beklenir ama onlarda da bazı parçalar gerçekten çok kötü oluyor ve bu aralar düzgün sistem gelmiyor en temizi kampanyalardan parça parça kendin toplamak

Geri