Gta 6 Oynanış Sızdırıldı ! (Yeni Görüntüler Geliyor !)

GTA VI’NIN BİR OYUN OYNANIŞ VİDEOSU DAHA SIZDIRILDI bunu yine Cyberleek sızdırdı
Videoda neler gösterildi:
➖ Silah seçici 8 yuvaya sahip; bunlardan biri yakın dövüş silahları için ayrılmış

➖ Seçicide silahlar ve çeşitli “öğeler” ayrı kategorilere ayrılmış

➖ Bıçaklı dövüş, tam kapsamlı ve detaylı bir sistemle sunuluyor

➖ NPC’lerle etkileşim RDR 2’yi andırıyor: Oyuncu onlarla hem barışçıl bir şekilde iletişim kurabilir hem de saldırgan davranabilir

adam halen sona aynı video koymuş dalga geçiyor rockstar games le haahah
bilerek mesaj yolluyorlar
ama bu grubun amacı sızıntıdan çok kendi coin fiyatlarını uçurmak
adamlar işini iyi biliyorlar

GTA 6 sızıntıcısı Cyberleek’in tam anlamıyla oynanabilir bir sürümü var bu, beşinci sızıntıdan anlaşıldı
Sızıntının sonunda, uçakla uçarken Jason duvara ateş ediyor ve “LEEK” yazısını net bir şekilde ortaya çıkarıyor... Daha önce, elinde sadece önceden kaydedilmiş kliplerden oluşan bir derleme olduğu yönünde tahminler vardı

GTA 6 sızıntıcısı Cyberleek’in tam anlamıyla oynanabilir bir sürümü var bu, beşinci sızıntıdan anlaşıldı
Sızıntının sonunda, uçakla uçarken Jason duvara ateş ediyor ve “LEEK” yazısını net bir şekilde ortaya çıkarıyor... Daha önce, elinde sadece önceden kaydedilmiş kliplerden oluşan bir derleme olduğu yönünde tahminler vardı
Benim düşüncem önce ki yapım aşamasıyla ilgili bir sızıntı bunlar en güncel hali değil diye düşünüyorum.

bu GTA6 balon çıkmazsa tüm forum ahalisi gelsin beni ÇATIRRRRRRRR ÇATURRRRRRRRRRR Silkelesin

Olm adam istese buildi paylaşacak şaka mı la tamam leakleyip gıcık etmesini anlarım da kaç senedir bekliyordum böyle ağızda b*k tadı bırakırsa vallaha üzülürüm.

Korkunç ya Rockstar çalışanı falandır herhalde bu kadar rahat bulduysa. Social engineering olacağını sanmıyorum tekrardan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,235,376
Üyeler
201,736
Son üye
samuelgarcia
Geri