Bilgisayar Açıldığında Rgbler Gelmiyor ve İşlemci Sıkıntıda

txnatr01

80+
Reaksiyon skoru
0
Birkaç ay önce üst düzey sistem toplamıştım
Asus tuf gaming b850 E anakart ryzen 9 9950x3d almıştım bunlar baya iyidi işte hiç bi sorun yoktu valo rahat 1200 fps veriyodu duavara bakarak falan sonra sütünde 1-2 ay geçti o gün bilgisayarı açtığımda rgbler yoktu sadece fanlar dönüyordu anakart tarafından cızırtu geliyordu neyse dedim aşırı voltaj gitmiştir sistem korumaya almıştıer sonra hergün yapmaya başladı sonra ben kedni elimle denedim pc her kapandığında rgbler gidiyor cızırtı sesi geliyoer bazende rgbler geliyor fanlar dönmüyordu ha birde valo konusunu açmışken bundan sonra valoda fps düşmeleri oldu neyse dedim bu fps sorunları için gittim format attım atlas os kurdum belki alakalıdır diye sonra gene işe yaramadı işte valo normalde çatışmalarda falan 700-800 ken 400-500 oluyor ve işlemcinin sıcaklığüı aşırı yükseldi normalde ouyunda maks 68 derece gördüm şimdi 81 gördüm valo oynuyorum bide o kadarda şey bi oyun değil yani bu arada kasanın içini falanda açmadım yani en kısa sürede bilgisayardcıya götürücem ama 1 haftaya falan o sürede kullansam bilgisayara bişi olurmu?

şuan sıcaklıklar düzeldi bu arada ama fps değerleri kendine gelmedi

Geri