Tıp Öğrencisi İçin Tablet Önerisi

ilk çıktığında 256 gb model 31e satıldı, öğrenci indirimiyle 28e satıldı
ilk çıktığında 2x hafıza aynı fiyat vardı, 31e 128 gb alan kimse yok yani.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2x hafıza ve kamu-öğrenci indirimi denk gelirse gayet alınabilir ucuz hale gelebiliyor, s25 ultrada da aynısı olmuştu s11de de
Tam tersine s11 128 sürekli çok satanlarda istersen şuan bile popülerlik listelerine bakabilirsin kimse 256 için o kadar fiyat farkı vermiyor (ilk çıktıktan sonraki dönemlerden bahsediyorum) alıcisi çok olduğundan fiyat da daha fazla düşmüş indirimlerle
Ona bakarsan 512 GB versiyonu da hiç düşmemiş sürekli zam yemiş alan az çünkü
Neyse sen benim ilk soruma cevap verir misin gerçekten merak ediyorum cevabını

Son düzenleme:
o kadar öğrenmek istiyorsan biraz da kendin araştırabilirsin, "yazılım ve ekosistem önemi"
Honorun yazılımı gayet güzel iPhone olsa anlarım da ikisi de Android ikisini de kullandım
Marka ürünleri pahalıya satınca insanlar donanımdan ziyade yazılımı çok iyi yaaaa demeye başlıyor nedense :D

honor ile iphonea airdroptan dosya atabiliyor musun
Çok önemli bir ozellikmis bence s11 ultraya göre daha iyi çözünürlüklü, çok çok çok daha az titreşimli, daha parlak, daha yüksek tazeleme hizli, yüzde 50 daha hızlı şarj olan, daha iyi işlemciye sahip olan, daha iyi ses sistemi olan ve bunları yüzde 40 daha hafif sunan tablet yerine airdrop benzeri özellikli bir tablet almalıyım hem de klavye ile 20k (yüzde 50) daha pahalıya
Hayatında honor tablet kullanmadigin belli ki farklı uygulamaları açarken kafayı yer diyorsun. Adamların sırf bu iş için özel eklentileri var ve çok kullanışlı
Hayır s11 ultra da alınır bu arada ama hala bana neden pad 4 ün tıp tableti olmadığını anlatmadın sadece buysa iyiymis

Son düzenleme:
Çok önemli bir ozellikmis bence s11 ultraya göre daha iyi çözünürlüklü, çok çok çok daha az titreşimli, daha parlak, daha yüksek tazeleme hizli, yüzde 50 daha hızlı şarj olan, daha iyi işlemciye sahip olan, daha iyi ses sistemi olan ve bunları yüzde 40 daha hafif sunan tablet yerine airdrop benzeri özellikli bir tablet almalıyım hem de klavye ile 20k (yüzde 50) daha pahalıya
Hayatında honor tablet kullanmadigin belli ki farklı uygulamaları açarken kafayı yer diyorsun. Adamların sırf bu iş için özel eklentileri var ve çok kullanışlı
Hayır s11 ultra da alınır bu arada ama hala bana neden pad 4 ün tıp tableti olmadığını anlatmadın sadece buysa iyiymis
Honor, belki Samsung kadar olmasa da not alma vs gibi olaylarda işimizi görür diyorsun yani hocam.

Honor, belki Samsung kadar olmasa da not alma vs gibi olaylarda işimizi görür diyorsun yani hocam.
Kalem ve çizim konusunda tepe modeller Apple ve Huawei bana kalırsa
Honor ve Samsung da işini çok çok fazlasıyla görür hatta bol soru çözen öğretmen tanıdıklarima fiyat performans olarak honor oneririm 2 yıldır kalemi soru çözümünde kullananlar gayet memnun
Yani zaten bu fiyata alacağın hemen hemen her kalemli tablet işini görür ama benim herkese önerim kalemli tablet almadan önce herhangi bir teknoloji mağazasında tabletleri kalemleri ile deneyimlemeniz olur çünkü bazı deneyimler anlatılamaz

Son düzenleme:
Kalem ve çizim konusunda tepe modeller Apple ve Huawei bana kalırsa
Honor ve Samsung da işini çok çok fazlasıyla görür hatta bol soru çözen öğretmen tanıdıklarima fiyat performans olarak honor oneririm 2 yıldır kalemi soru çözümünde kullananlar gayet memnun
Yani zaten bu fiyata alacağın hemen hemen her kalemli tablet işini görür ama benim herkese önerim kalemli tablet almadan önce herhangi bir teknoloji mağazasında tabletleri kalemleri ile deneyimlemeniz olur çünkü bazı deneyimler anlatılamaz
Huawei ambargo olmasa güzel ama ambargodan dolayı alınmaz. Tablet pazarlında lider Apple şuan, hemen arkasından da Samsung ve ambargosuz satış yapıp Huaweiye benzer ürünleri olduğu için Honor geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,545
Üyeler
202,640
Son üye
ysfkbr123
Geri