Öneri Tıp İçin Tablet Önerisi

AxoVaa

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
20000
Merhabalar , başlıkta yazdığım gibi tıp fakültesi için not almamı ve pdf okumamı sağlayacak bir tablet arıyorum. Çok yüksek bi bütçem yok önerileriniz 20k altı olursa bana daha faydalı olur. Genel olarak lenevo idea tab pro ve samsung s10 fe arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar , başlıkta yazdığım gibi tıp fakültesi için not almamı ve pdf okumamı sağlayacak bir tablet arıyorum. Çok yüksek bi bütçem yok önerileriniz 20k altı olursa bana daha faydalı olur. Genel olarak lenevo idea tab pro ve samsung s10 fe arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
dün gecede ben bu ayrıma düştüm özellikle not almayı gerektirecek bölümlerde ekran boyutu daha önem arz ediyor evde 11inç ile 13 inç tablet vardı kıyas yaptım ikisinide kullandım büyük olması daha yararına olur , bende böyle düşünerekten bu sabah idea tab pro aldım. Fiyatıan göre gayet iyi ha büyük ekran olmasın daha kompakt olmasını istiyorsan s10 fe veya lenovo yoga tab (bence bu ) alabilirsin

S10 FE Plus al.

Geri