Agronomist
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 827
Bunu bana dm den atabilirmisin
Bunu bana dm den atabilirmisin
Acamiyoeum reis![]()
SPL's PSU Tier List
docs.google.com
Montech X5 ATX Mid-Tower oyun bilgisayarı, yüksek hava akımı 3 x 140 mm ve 1 x 120 mm ARGB vantilatör, cam yan panel, karbon baskı vurguları, GPU tutucu dahil, siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Montech X5 ATX Mid-Tower oyun bilgisayarı, yüksek hava akımı 3 x 140 mm ve 1 x 120 mm ARGB vantilatör, cam yan panel, karbon baskı vurguları, GPU tutucu dahil, siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
![]()
Raijintek Cratos ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1 Full Moduler ATX Güç Kaynağı (RJ-0R30B00007) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
Paylaştığın Kasadaki Psu spl tier listte yok. Dolayısıyla ben güvenmezdim.
https://www.incehesap.com/lian-li-lancool-207-digital-siyah-mid-tower-atx-kasa-fiyati-78363/ bu kasa nasilAlınmaz bu ürün, içinde ki psu sadece 3 tane pcie-cpu çıkışına sahip. Fiyatı böyleyken görmezden gelinecek bir detay değil, bunun yerine raijintek cratos+boş kasa almak daha mantıklı. Psuyu kablosu haricinde değerlendirirsekte cratosdan geride zaten.
Çok isabetli bir tercih ama bu fiyata değil. Zaman zaman düşüyor fiyatı. Bugün gaming gecesi var kesin lian li bir kasa düşer onu alırsınız, bu düşerse süper olur zaten. Psu olarakta raijintek cratos bakın derim. Konudaki kasa+psu setinden çok daha mantıklı bir tercih olur bu ikili.
Yok hocam parca parca ilerliyorum anakart ve islemciyi aldim sadece islemci ryzen 7600 anakart nxzt b850 ekran kartı olarakta 9070 xt dusunuyorum birde bu islemci icin fiyat performans islemci sogutucu oneriniz var mi kule tipide olur ne kadar ucuz o kadar iyiÇok isabetli bir tercih ama bu fiyata değil. Zaman zaman düşüyor fiyatı. Bugün gaming gecesi var kesin lian li bir kasa düşer onu alırsınız, bu düşerse süper olur zaten. Psu olarakta raijintek cratos bakın derim. Konudaki kasa+psu setinden çok daha mantıklı bir tercih olur bu ikili.
Bu arada sistem özellikleri ne olacak yazmış mıydınız görmedim?
Hocam kasa olarak direkt 480t alabilirsiniz fiyatı şu anda çok iyi seviyede tavandan 360 ta destekliyorKasa ve psu onerilerinize ihtiyacım var akvaryum kasa dusunmuyorum bu kasayi buldum sizce nasil psu dahil olmasi biraz cezbetti beni farkli onerileriniz var mi kasanin beyaz olmasi sart degil
![]()
ASUS TUF GAMING GT302 850W 80+ Gold ARGB Tempered Glass USB 3.2 Beyaz E-ATX Mid Tower Kasa | ITOPYA
ASUS TUF GAMING GT302 850W 80+ Gold ARGB Tempered Glass USB 3.2 Beyaz E-ATX Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile TUF GAM GT302 ARGB W-850G ITOPYA'dawww.itopya.com
Fiyatı cok makul dediginiz gibi ama 360 desteklemesi harici pekte bir artısı yok demisler yorumlarda biraz uzaklastim o yuzdenHocam kasa olarak direkt 480t alabilirsiniz fiyatı şu anda çok iyi seviyede tavandan 360 ta destekliyor
Fiyat avantajı hocam marka kalitesi vs fanlarda argb bence değerlendirilebilirFiyatı cok makul dediginiz gibi ama 360 desteklemesi harici pekte bir artısı yok demisler yorumlarda biraz uzaklastim o yuzden
Ürün ilk indirime girmeden bikaç gün önce asus a21 plus siyah aldım ikinci el 2000 liraya bikaç gün sonra itopyada beyaz sıfırını 2300e verdilerFiyat avantajı hocam marka kalitesi vs fanlarda argb bence değerlendirilebilir
Haklisiniz hocam tesekkur ederim alternatifler arasina aldim onudaFiyat avantajı hocam marka kalitesi vs fanlarda argb bence değerlendirilebilir
psu kaç w düşünüyorsunuz hocam sistemin diğer parçaları neHaklisiniz hocam tesekkur ederim alternatifler arasina aldim onuda![]()
Aynen kacirdim o kasayi memnun musunuz kasadanFiyat avantajı hocam marka kalitesi vs fanlarda argb bence değerlendirilebilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ürün ilk indirime girmeden bikaç gün önce asus a21 plus siyah aldım ikinci el 2000 liraya bikaç gün sonra itopyada beyaz sıfırını 2300e verdiler