Kasa ve Psu Onerilerinize İhtiyacim Var

Paylaştığın Kasadaki Psu spl tier listte yok. Dolayısıyla ben güvenmezdim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pek anlamiyorum dediginiz listeden problem yasar miyim alsam

Alınmaz bu ürün, içinde ki psu sadece 3 tane pcie-cpu çıkışına sahip. Fiyatı böyleyken görmezden gelinecek bir detay değil, bunun yerine raijintek cratos+boş kasa almak daha mantıklı. Psuyu kablosu haricinde değerlendirirsekte cratosdan geride zaten.

Çok isabetli bir tercih ama bu fiyata değil. Zaman zaman düşüyor fiyatı. Bugün gaming gecesi var kesin lian li bir kasa düşer onu alırsınız, bu düşerse süper olur zaten. Psu olarakta raijintek cratos bakın derim. Konudaki kasa+psu setinden çok daha mantıklı bir tercih olur bu ikili.
Bu arada sistem özellikleri ne olacak yazmış mıydınız görmedim?

Çok isabetli bir tercih ama bu fiyata değil. Zaman zaman düşüyor fiyatı. Bugün gaming gecesi var kesin lian li bir kasa düşer onu alırsınız, bu düşerse süper olur zaten. Psu olarakta raijintek cratos bakın derim. Konudaki kasa+psu setinden çok daha mantıklı bir tercih olur bu ikili.
Bu arada sistem özellikleri ne olacak yazmış mıydınız görmedim?
Yok hocam parca parca ilerliyorum anakart ve islemciyi aldim sadece islemci ryzen 7600 anakart nxzt b850 ekran kartı olarakta 9070 xt dusunuyorum birde bu islemci icin fiyat performans islemci sogutucu oneriniz var mi kule tipide olur ne kadar ucuz o kadar iyi 😄

Kasa ve psu onerilerinize ihtiyacım var akvaryum kasa dusunmuyorum bu kasayi buldum sizce nasil psu dahil olmasi biraz cezbetti beni farkli onerileriniz var mi kasanin beyaz olmasi sart degil

Hocam kasa olarak direkt 480t alabilirsiniz fiyatı şu anda çok iyi seviyede tavandan 360 ta destekliyor

Hocam kasa olarak direkt 480t alabilirsiniz fiyatı şu anda çok iyi seviyede tavandan 360 ta destekliyor
Fiyatı cok makul dediginiz gibi ama 360 desteklemesi harici pekte bir artısı yok demisler yorumlarda biraz uzaklastim o yuzden

Fiyatı cok makul dediginiz gibi ama 360 desteklemesi harici pekte bir artısı yok demisler yorumlarda biraz uzaklastim o yuzden
Fiyat avantajı hocam marka kalitesi vs fanlarda argb bence değerlendirilebilir

Ürün ilk indirime girmeden bikaç gün önce asus a21 plus siyah aldım ikinci el 2000 liraya bikaç gün sonra itopyada beyaz sıfırını 2300e verdiler

Ürün ilk indirime girmeden bikaç gün önce asus a21 plus siyah aldım ikinci el 2000 liraya bikaç gün sonra itopyada beyaz sıfırını 2300e verdiler
Aynen kacirdim o kasayi memnun musunuz kasadan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,235,852
Üyeler
201,854
Son üye
gokay_
Geri