150-170k Beyaz OEM Tavsiyesi

sHAWK

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
150000
Bütçe belli olmakla beraber hazır oem almayı düşünüyorum.
Minimum 5070ti seviyesinde bu fiyata bulabilirsem çok tatlı olur. Beyaz olması şart değil ama tercihim bu yönde.
Yardımcı olursanız sevinirim

Bütçe belli olmakla beraber hazır oem almayı düşünüyorum.
Minimum 5070ti seviyesinde bu fiyata bulabilirsem çok tatlı olur. Beyaz olması şart değil ama tercihim bu yönde.
Yardımcı olursanız sevinirim
hocam bu fiyatta iyi bir 5080li sistem toplanır ancak ben siyah öneririm özellikle üst seviye parçalarda fiyat farkı baya oluyor ama illa beyaz alcam dersenizde tek tek toplamak daha mantıklı hem sistem az hemde istediğiniz parçaları kullanırsınız ama sıkıntı yok siyahta olur derseniz bu sistem iyi duruyor bi göz atın derim

hocam bu fiyatta iyi bir 5080li sistem toplanır ancak ben siyah öneririm özellikle üst seviye parçalarda fiyat farkı baya oluyor ama illa beyaz alcam dersenizde tek tek toplamak daha mantıklı hem sistem az hemde istediğiniz parçaları kullanırsınız ama sıkıntı yok siyahta olur derseniz bu sistem iyi duruyor bi göz atın derim
Doğru diyorsunuz sanırım hocam. 5080li sistemler var bu fiyata bu sistem fp olarak en iyisi mi peki sizin attığınız

beyaz olunca maalesef tuzlu oluyor tek tek topladım ben , OEM olarak tam istediğini bulmak zor parçalarda iyi olsun diyorsan

Geri