🔥İndirim Hyperx Pulsefire Haste 2 Wireless 1599 TL

Pulsefire 1 kullanıyorum, memnun kaldığım için bu fiyatı kaçırmadım. Bakalım nasıl çıkacak.

Kesinlikle alınabilir ihtiyacım yok almıyorum kablolu versiyonunu yıllarca kullandım hala daha duruyor kenarda 1 kere kablo problemi yaşadım temazsızlık yapıyordu garantisi vardı hyperx ile görüştük sıfır kapalı kutusunu tarafıma tekrar gönderdiler eskisi sizde kalabilir denmişti 2 tane olmuş oldu elimde garantisi vs. Başınız kesinlikle ağrımaz gayet iyi mouse
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pulsefire 1 kullanıyorum, memnun kaldığım için bu fiyatı kaçırmadım. Bakalım nasıl çıkacak.
Hayırlı olsun hocam güzel tercih

Elektronik şans işi biraz da hocam, belki sizde hiç sorun çıkartmayabilir ona bir şey diyemem.

Aynen bu arada HyperX garanti konusunda çok iyi. Daha önce kaç defa kulaklığım bozuldu ona rağmen hiç sorgulamadan yeni ürün gönderdiler. Buna güvenerekte alabilirsiniz ürün shape olarak hoşunuza gittiyse.
Aynı şekilde herkese böyle davranıyorlarmış mükemmel bi garanti hizmeti var

1 senedir kullanıyorum çok iyi mouse ama bazı sıkıntıları var.

- Kalan pil uyarı sistemi çalışmıyor mouse bir anda şarjı bitip çalışmayı durduruyor. hemen kablo taksanız bile pc algılaması 5 saniye falan sürüyor yani oyun sırasında denk gelirse biraz can sıkıyor.

-Son zamanlarda kendi kendine dpi değiştirmeye başladı ama çok nadir oluyor can sıkacak kadar değil.

+Pil ömrü çok iyi gerçekten tek şarla baya uzun süre götürüyor.

+hiçbir tuşunda basmama, çift basma vb şeyler yaşamadım.

Ben 2500tl'ye beyazını almıştım bu fiyata kesinlikle alınır bir mouse ihtiyacı olanlar kaçırmasın

Yedek mouse olarak aldım bilgi veren arkadaşa teşekkürler.
1787314985936.webp

Cs2 de Logitech g102 yerine kullanılırmı tavsiye edermisiniz?
geçilir.

Arkadaşlar buradan sipariş verip mağazadan gidip aldım ilk izlenim olarak aşırı pratik bir mouse tamamen kontrol sizde hissettiriyor elimde aula sc900 pro var onunla kıyasladığım zaman sc900 pro bu ürünün yanında benim için çok hantal kalıyor aralarında sadece 2 gr var ama hyperx uçuyor gibi aulanın yanında teknik sıkıntılarını bilmiyorum onu zaman gösterir ama umarım bir sıkıntı olmaz çünkü ürünü gerçekten beğendim almayı düşünen varsa kesinlikle öneririm kullanışı güzel ürün çünkü

Geri