Merhaba
9800X3D işlemcim var 360mm beyaz renk lcd sıvı soğutma bakıyorum bütçe max 10 şeklinde destek olabilirmisiniz.
Cool Master Atmos II aş keyfine bak.Merhaba
9800X3D işlemcim var 360mm beyaz renk lcd sıvı soğutma bakıyorum bütçe max 10 şeklinde destek olabilirmisiniz.
çok güzel soğutucu ben de 2 gündür 7800x3d ile kullanıyorum çok hoşuma gitti , ekran kalitesi ve kablolaması mükkemmelgeçen hafta gaming gecesi düştüğü fiyat
Alıntıyı görüntüle
Neresi kronik ya? Gayet güzel bir soğutucuCool Master Atmos II kronik sorunludur.almayın aldırtmayın.bu ürün hakkında her yerde şikayet mevcuttur.laf salatası yapanlardan da uzak durunuz.
önce şu avatarını değiştir gülmekten yazamıyorumNeresi kronik ya? Gayet güzel bir soğutucu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bazı soğutucu modelleri bozuk gelebilir. Banada artic liquid freezer 3 420mm bozuk geldi değişim talep ettim şimdi iyi çalışıyor. Atmos II gayrt iyi vir soğutucu
Gerçekten kronik sıkıntılı hir soğutucu muönce şu avatarını değiştir gülmekten yazamıyorum
hocam bir dünya şikayeti var.youtube de gruplarda yazınız göreceksiniz konuları.Gerçekten kronik sıkıntılı hir soğutucu mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şahsen performansını ve sessizliği seviyorum.
Kaliteli bir soğutucu sanardımç teşekkürler hocamhocam bir dünya şikayeti var.youtube de gruplarda yazınız göreceksiniz konuları.
Hocam bende gördüğüm gibi kaptım çok kral soğutucugeçen hafta gaming gecesi düştüğü fiyat
Alıntıyı görüntüle