Ekran Kartı Önerisi (Lütfen Yardım Edin)

Tam ismini atsana lian li olanın. A tier olmaması lazım diye biliyorum. Xpg a tier ve 850w
Lian Li SP750 V2 Beyaz 750W 80+ Gold ATX POWER SUPPL6
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Grafik tasarım yapacakmıs mantıklı değil amd almak
Hocam grafik tasarım işinde sadece Photoshop kullanıyorum. O da profesyonel olarak saatlerce kullanım değil. Kendi işim için spor tasarımları falan yapıyorum. Oyun yapma işi de çok şart bi mevzu değil benim için. Sadece öyle bir hayalim var.

Aynen b tier bu

Hocam grafik tasarım işinde sadece Photoshop kullanıyorum. O da profesyonel olarak saatlerce kullanım değil. Kendi işim için spor tasarımları falan yapıyorum. Oyun yapma işi de çok şart bi mevzu değil benim için. Sadece öyle bir hayalim var.

O zaman amd al düsünmeye gerek yok. Ama 750w tasımaz o kartı sağlıklı spike atabiliyor 9070xt ler

Aynen b tier bu

O zaman amd al düsünmeye gerek yok. Ama 750w tasımaz o kartı sağlıklı spike atabiliyor 9070xt ler
Hocam valla hiç iptal etmekle uğraşmak istemiyorum ya. Çok mu sıkıntı çıkarır ki?

Hocam valla hiç iptal etmekle uğraşmak istemiyorum ya. Çok mu sıkıntı çıkarır ki?
çok sıkıntı cıkarmaz da daha sağlıklı ve iyi olanı almak varken bunu almak sacma sadece. Ugrasmam diyorsan yapacak bir sey yok

Geri