Yeni Alınan S25 Aşırı Isınıyor

Toxtway

80+
Reaksiyon skoru
91
daha az önce kargodan geldi telefonu elime aldığım gibi sıcak olduğunu fark ettim . Kurulumu yaptım bi müzik açayım dedim cpu monitörden baktım telefon 50 dereceleri görüyor. Yetkili servisi aradım mesai saatleri dışındalar yeni aldığım gibi böyle olması çok moralimi bozdu. Aynısını yaşayan veya ne yapmam gerektiğini bilen var mı (ürünü trendyoldan aldım)

Telefon gerekli dosya indexlemelerini vs yapıyor 1 hafta kadar sürebilir ayrıca yaz ayında ekstra ısınması da normal. Hangi telefonu alsan aynı şey olacaktı zaten.

Yani ilk zamanlarda aslında ısınması gayet normal. Çünkü telefon senin kullanımını bilmediği için bütün servisleri arkada çalışıyor ve haliyle hava da sıcak. 1 hafta kadar kullan ya da 2 3 gün dene bir, telefon senin kullanımını bir bilsin ayarlasın ona göre kullanmadığın şeyleri kapatır. Yine de için rahat edecekse servisi ara pazartesi günü sor.

Kurulumlar arkada devem ediyordur, 3-4 saat sonra düzelir. Bir köşede şarja tak. O haldeyken insanın pek telefon kullanası gelmiyor, zaten radyasyon bombasına dönüyor

S24 alınca bende de aynısı oldu 2 günde geçti

bi 4-5 gün bekleyeyim o zaman ondan sonra devam ederse servisi tekrar ararım

Geri