ne getirmeyi düşünüyosun onu da yazarsan ona göre cevaplayalımMerhabalar, yurtdışı seyahatim olacak yakında dönerken yanımda getirdiğim ürünler için vergi ödemem gerekiyor mu ne durumlarda gerekiyor her kafadan farklı ses çıkıyor bilgisi olan biri yardımı olabilir mi
Akıllı gözlük getirmeyi düşünüyorum 2 adet biri arkadaşımane getirmeyi düşünüyosun onu da yazarsan ona göre cevaplayalım
2 tane getirmem lazım birini kendi gözüme takıp kendi gözlüğümmüş gibi getirmeyi düşünüyorum eğer olursaEmin olmamakla beraber eğer aynı üründen 1 tane getirirseniz herhangi bi verdi ödemeniz gerekmez, birden fazla olursa ticari amaç olup olmadığından şüpheleniyolar.
Kendi gozune tak birini diğerini kutuda getirAkıllı gözlük getirmeyi düşünüyorum 2 adet biri arkadaşıma
2 tane getirmem lazım birini kendi gözüme takıp kendi gözlüğümmüş gibi getirmeyi düşünüyorum eğer olursa
sorun olmazöyle yaparım diye düşünüyorum bende ama gözümdekninde kutusu olacak çantada sonuçta o sorun olur mu
Olur kutuyu at napcankiöyle yaparım diye düşünüyorum bende ama gözümdekninde kutusu olacak çantada sonuçta o sorun olur mu
Aynı üründen birden fazla getirmediğin sürece sorun olmuyor diye biliyorum, aksi durumda ticari amaçlı olarak algılayabiliyorlar. Gittiğin ülkede vergi indirimi kampanyaları da oluyor, varsa onlardan yararlanmayı da unutma.Merhabalar, yurtdışı seyahatim olacak yakında dönerken yanımda getirdiğim ürünler için vergi ödemem gerekiyor mu ne durumlarda gerekiyor her kafadan farklı ses çıkıyor bilgisi olan biri yardımı olabilir mi
japonyaya gideceğim hocamAynı üründen birden fazla getirmediğin sürece sorun olmuyor diye biliyorum, aksi durumda ticari amaçlı olarak algılayabiliyorlar. Gittiğin ülkede vergi indirimi kampanyaları da oluyor, varsa onlardan yararlanmayı da unutma.
gözlüğün birini takarak gel, yazmış biri zaten. Dene şansınıjaponyaya gideceğim hocam
2 adet getirmem lazım 2 gözlük 2 yüzük yüzükleri parmağa takarım ama 1 gözlük sıkıntı işte