Corsair K70 Core Rgb Alınır mı ?

engin147

80+
Reaksiyon skoru
49
Bütçe
5000
Merhaba arkadaşlar sizce bu klavye oyun için alınır mı? g213 kullanıyorum 2 senedir biraz daha rahat tuşları olan mekanik Bi klavyeye geçmek istiyorum numpad ve ses açma kapama tuşu olan bilek destekli Bi model istiyorum bu fp olarak mantıklı gibi geldi bana ama yinede size danışmak istedim Asus rog strix scope ii rx Red Switch almıştım bilek Desteği çok kaba ve rahatsız ettiği için iade ettim mecburen

bende k70 red var bu saatten sonra alacak olsam bunu almazdım yeni çıkan klavyeler çok daha tatlı duruyor.

bende k70 red var bu saatten sonra alacak olsam bunu almazdım yeni çıkan klavyeler çok daha tatlı duruyor.
Başka klavyede bulamadım hocam rahat ediceğim şekilde bilek Desteği çok önemli benim için rahat olması gerekiyor steelseries güzel bu konuda ama apex 7 bakıyım dedim o bile 6500 e satılıyor çok absürt glyo fiyatları ses olarak memnunmusun hocam peki yazı yazarken oyun oynarken rahat mı klavye

Başka klavyede bulamadım hocam rahat ediceğim şekilde bilek Desteği çok önemli benim için rahat olması gerekiyor steelseries güzel bu konuda ama apex 7 bakıyım dedim o bile 6500 e satılıyor çok absürt glyo fiyatları ses olarak memnunmusun hocam peki yazı yazarken oyun oynarken rahat mı klavye
2014 ten beri k70 cerry red kullanıyorum.
3 sefer sıvı temastan kurtardık.
3 çocuk yetiştirdi.

Kullanım olarak rahat mı hocam bilek Desteği tuş basım hissiyatı vs sorun yaşadınız mı hiç

Coreyi bilmiyorum ama;
Kullanımı rahat, kol desteginde suanda asınma bile yok.
Bugune kadar tutukluk vs bile yapmadı.
Ledlerde sorun yok.
Duz klavyeden gecen biraz zaman alır alışması.

Coreyi bilmiyorum ama;
Kullanımı rahat, kol desteginde suanda asınma bile yok.
Bugune kadar tutukluk vs bile yapmadı.
Ledlerde sorun yok.
Duz klavyeden gecen biraz zaman alır alışması.
Peki ben membran klavyeden geçiş yapıcam ya hocam mekanik ilk defa kullanıcam bu zamana kadar düz klavye kullandım hep arasındaki farkı görürmüyüm ki yoksa membran mı alsam yine diye düşünüyorum apex 3 gibi

Peki ben membran klavyeden geçiş yapıcam ya hocam mekanik ilk defa kullanıcam bu zamana kadar düz klavye kullandım hep arasındaki farkı görürmüyüm ki yoksa membran mı alsam yine diye düşünüyorum apex 3 gibi
Bunun için birsey diyemem ya.
Tamamen kişisel durum bu.

Geri