3.500 TL'ye Kadar Hava Akışı İyi Olan Kasa Önerisi

matx atx eatx kasa compact atx mi olacak yoksa daha geniş büyük mü akvaryum mu mesh mi baba bir sınırlarını belirle öyle sor bence sadece paraya göre kasa alınmaz

Atx, mesh olarak, Lian Li Lancool 207 kullanıyorum çok memnunum. Gaming Gecesinden 3500TL'ye almıştım.

• Beğen
Reaksiyonlar: jpeg
tam panda sistem kasası, hava akışı nasıl bende alayım bundan

Evet, evet. Ben de aynını yapmaya çalıştım. Ama AIO ve Mobo da beyaz olsa daha güzel olabilirdi.

Hava akışı çok iyi. Lian Li O11 Mini Flow ile aynı seviyede.

1787488252574.webp
1787488263382.webp

280mm aio alır mı bu tepeye bilgin var mı
Tamamen mobo'nun vrm soğutma blokları ve ram profiline bağlı :(. Bendeki 240'lık yerine 280MM Kraken elite V1 indirimdeyken alıp takmak istedim ama emin olamadım. 280 delikleri var ama fan için. Ya ucu ucuna olur ya da olmaz. Ön tarafta 360 desteği var ama ön tarafa takmak estetiği bozuyor bana göre. Elde 280 varsa, denenebilir. Reddit'de takabilenler var ama radyatör kalınlığı büyük etken. Milimetrik unsurlarla takılmayabilir.

güzel kasa gerçekten ama şimdi bi baktım da bi tip-c girişi koysalarmış tam olurmuş 😔
Kesinlikle daha iyi olurmuş. Görece eski model bir kasa. Ama malzeme kalitesi ve soğutması, kablolaması gerçekten fiyatından çok çok daha üstün. DeepCool bu işi yapıyor.

Geri