10-15k Telefon Önerisi

Nasıl oluyor o iş özetle hocam
Direnç ve server kaydı diye 2 yöntem var. Dirençte telefonun arkası açılıp işlem yapılıyor, server kaydında ise arkası açılmıyor. Ben bu kadarını biliyorum. Şuan kullandığım Redmi note 12 pro 5g de direnç kayıtlı. Güncelleme ve sıfırlama yapabiliyorum. herhangi bir sorun olmuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

redmi note 13 veya 14 pro olabilir 256 /512
13 pro da snapdragon var. Snapdragon da sanırım imei kaydı olmuyor. 13 pro+ kağıt üstünde 13 ve 14 prodan daha iyi gibi duruyor. Sizce de öyle mi?

Direnç ve server kaydı diye 2 yöntem var. Dirençte telefonun arkası açılıp işlem yapılıyor, server kaydında ise arkası açılmıyor. Ben bu kadarını biliyorum. Şuan kullandığım Redmi note 12 pro 5g de direnç kayıtlı. Güncelleme ve sıfırlama yapabiliyorum. herhangi bir sorun olmuyor

13 pro da snapdragon var. Snapdragon da sanırım imei kaydı olmuyor. 13 pro+ kağıt üstünde 13 ve 14 prodan daha iyi gibi duruyor. Sizce de öyle mi?
Hocam mevcutta şuan kullandığım tr cihazın imei yi yeni cihaza aktarıp eski cihazı yurt dışı gibi kaydettirip kullanamıyorum değil mi direnç işi güven vermedi server de nasıl oluyor bilmiyorum bir sunucuya kayıt yapılıyorsa o sunucunun kapanma ihtimali yok mu?

Zaten iPhone düşünmüyorum. Yd telefonlarda xiaomi iyi diye biliyorum. Telefon almaya giderken aklımda 1-2 model olsun ki bütçeme uygun olanı direkt alayım istiyorum o yüzden konu açmıştım.
Bu fiyata belki bulabilirseniz x6 pro veya x7 pro redmi note 14 pro 15 pro fakat redmi serilerinin işlemci tarafı kötü

Redmi note 13 pronun işlemcisi güzel bir işlemci ama soğutma tarafı nasıl bilmiyorum tasarım belki hoşunuza gitmeyebilir

evet mantıklı olabilir hocam

Hocam mevcutta şuan kullandığım tr cihazın imei yi yeni cihaza aktarıp eski cihazı yurt dışı gibi kaydettirip kullanamıyorum değil mi
Tr cihazınızın imeisini yd telefona aktarabilirsiniz ama bu işlemden sonra tr cihazınıza sim kart takmamanız gerekiyor diye biliyorum.

bir sunucuya kayıt yapılıyorsa o sunucunun kapanma ihtimali yok mu?
O konuda bilgim yok ama en iyisi server kayıt diyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,209
Üyeler
202,224
Son üye
&Muhammed
Geri