🔥İndirim Hyperx Pulsefire Haste 2 Wireless 1599 TL

Daha kargo gelmeden garantiye nasiil göndeririz konuşuyoruz :)

Kablolu steelseries fare kullanıyordum, gittim mağazadan teslim aldım. 2 saattir oyun oynuyorum, hoşuma gitti. Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.

Beyler hastede dpi tutarsızlığı sorunu vardı, firmware update yapınca düzeldi. 400dpi 500dpi gibi çalışıyordu. Bu mouseda da dpi değişmesi sorunu firmware update yapınca düzelebilir belki

aydınlık cumada 1200 e kadar yolu var yatırım tavsiyesi değildir dostlar dükkanda mesai başlar

Shape olarak steelseries rival 3 ve aerox 3'e benziyor. Kağıt üstünde fiyatına göre güzel bir ürün.

Ben de aldım, hayırlısı olsun. Teşekkürler indirim bildirimi için.

Farenin dongle'ını USB 2.0 portlarından birine takınca fare kendi kendine hareket etmeye başlıyor. Direkt anakart girişlerini kullanıyorum bu arada. Diğer USB girişlerinde problem yok. Aynı porta kablo ile bağlayınca hiç sorun yok. 2.4 Ghz frekanslar karışıyor mu diye diğer vericileri söküp denedim bir şey değişmiyor. Bu arada anakart Tomahawk B850 Wifi, bios güncel ve USB 2.0 portları normal şekilde çalışıyor.

Throne reflex pro almıştım 2 ay önce felan alınır mı sizce arkadaşlar.

Alan varsa acaba bu model 8k hz mi yoksa mediamarkt yalnış mı yazmış çünkü diğer baktığım sitelerde kablosuz versiyon 1k hz gözüküyor.

Alan varsa acaba bu model 8k hz mi yoksa mediamarkt yalnış mı yazmış çünkü diğer baktığım sitelerde kablosuz versiyon 1k hz gözüküyor.
8k olan kablolu model. Kablosuz olan 2 versiyon var, biri core pilli model diğeri de şu an MediaMarkt da satılan base şarjlı model, ikisi de 1k hz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Core olmayan model 8k hz destekliyor ama dongle almak lazım muhtemelen

Son düzenleme:
Geri