Kertmeyen_Kele
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 545
Çok common bi ayakkabı dünya nüfusunun yüzde 40ında vardır
Ayakkabı çalma işi hala devam mı ya benim en son 10/15 sene oldu çalınmıyor nazar etmeyelimdeAyakkabısız kaldım ayakkabımı çalmışlar yarın salona yalın ayak gidicem kafayı yicem ya.
Evet yüzde yüz orjinal eren perakende eren holding sanal çadırdaki ultra lacost indirimleride aynı şekilde güvenilir https://share.google/2cjlqLzRA34FSzbC5 bu montu 2 ay önce 3.600 TL'ye aldım çadırdan sonra occasiondada 6ya satıyolardı avantajlı fiyat şimdi ordada bitmişoccasion orjinal satıyor değil mi ?
Eyvallah hocam, takibe aldım occasionu baya indirimli ürünlerini görmüştüm ama emin olamamıştım orjinalliğindenEvet yüzde yüz orjinal eren perakende eren holding sanal çadırdaki ultra lacost indirimleride aynı şekilde güvenilir https://share.google/2cjlqLzRA34FSzbC5 bu montu 2 ay önce 3.600 TL'ye aldım çadırdan sonra occasiondada 6ya satıyolardı avantajlı fiyat şimdi ordada bitmiş
bu ful bez ya hemen parcalanmiyormu hocamBen occasiondan bunu aldım yarı yarıya 1.700tl
Nike Run Defy Erkek Beyaz Koşu Ayakkabısı
![]()
Nike Run Defy Erkek Beyaz Koşu AyakkabısıModelleriwww.occasion.com.tr
Futbol oynıycam şut çekecem diyosan hemen parçalanır skkoluğa gelmez bu ayakkabılar krampon alcan onun dışında bi parçalanma sorunu nasıl yaşıycan kendim bildim bileli hep böyle ayakkabılar giyerim hocambu ful bez ya hemen parcalanmiyormu hocam
çok geçmiş olsun hocamYa misafirliğe geldim bağcılarda çaldılar apartmandan…
Court alma bi de bu fiyata alma.Ben occasiondan bunu aldım yarı yarıya 1.700tl
![]()
Nike Run Defy Erkek Beyaz Koşu AyakkabısıModelleriwww.occasion.com.tr
yok hocam ne futbolu normal gunluk kullanim icinFutbol oynıycam şut çekecem diyosan hemen parçalanır skkoluğa gelmez bu ayakkabılar krampon alcan onun dışında bi parçalanma sorunu nasıl yaşıycan kendim bildim bileli hep böyle ayakkabılar giyerim hocam
hocam benimde öyle ayakkabım var puma bi ayak tabanlığı parçalandı ama onun dışında iyi . Birde en alt katmanı delinecek gibi ama 2 yıl oldu alalı normal biraz odayok hocam ne futbolu normal gunluk kullanim icin
E ozaman gayet normal kral kral giyersin sorun olmaz hocamyok hocam ne futbolu normal gunluk kullanim icin
Bu fiyata alma derken?Court alma bi de bu fiyata alma.
Asla bu fiyat etmez. Nikeın giriş seviye court sneakerı. Bu fiyata iki çift satmaları lazımYüzde 15 indirim ile 4.000 TL'ye geliyor. Sizce bu fiyatı hak ediyor mu alınır mı?
Hem spor hem günlük için alacağım. Sportiveden.
Alıntıyı görüntüle