Samsung A57 Fiyatını Hak Ediyor Mu?

Hocam peki a57 nin fiyatı daha düşermi
Kasım indirimlerinde düşer muhtemelen. Kasımı beklerim diyorsanız bekleyin. Veya Eylül ayında şehre dönüş okula dönüş kampanyaları oluyor amazonda orada düşebilir. Ama kesin konuşamaz kimse bu konuda.

selamın aleyküm hocam 20 25k civarı arasında telefon bakıyorum genel olarak samsung almakta netim a37 256 23.500tl ile a57 128gb 27.500tl arasında kaldım aradaki farkı vermeye gerek varmı öğrenciyim ondan dolayı kararsız kaldım arada çok bir fark var
A57 25600TL Samsung öğrenci mağazasında, o fiyata da iyi bence. Bana 256GB çok lazım dersen o zaman A37 düşünebilirsin. Ben sırf kasasından dolayı bile A57 ye yönelirdim sanırım 😀

A57 25600TL Samsung öğrenci mağazasında, o fiyata da iyi bence. Bana 256GB çok lazım dersen o zaman A37 düşünebilirsin. Ben sırf kasasından dolayı bile A57 ye yönelirdim sanırım 😀
Hocam peki öğrenci mağzası derken nerden yapabiliyoruz onu bulamadımda

Samsung shopta mağaza seç bölümünden eğitim indirim mağazasını seçiyorsun. Erişim için öğrenci birinin doğrulama yapması lazım.
Tamamdır hocam sağolun peki 25.600 size özelmi yani tüm telefonlarda indirim oluyormu

Samsung A serisi bence fiyatını sonuna kadar hakediyor sadece A57 ile sınırlamayalım

Geri