9950x3d 5080 Sistem Tavsiye

İşlemciye fazladan para vermiş olursun 9950x3d yerine AMD Ryzen 7 9800X3D alman daha mantıklı olur iş içinde oyun içinde gayet işini görecek bir işlemci. Diğer parçalar ise gayet güzel ve yeterli.
hocam aradaki çekirdek farkının işime yaramayacağını bilsem zaten göz boyamak için bunu almam 9800x3d'nin oyun bakımından bundan daha iyi olduğunu biliorum fakat benim o çekirdeklere açıkçası ihtiyacım var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cratos kötü bir PSU değil. Baktığımda o bütçede daha iyisi de yok, bütçeyi değiştirmeyecekseniz Cratos alın geçin.
hocam kademe kademe bunun 1 kademe üstü ve 2 kademe üstü olarak öneri istesem ? fiyat olarak

hocam aradaki çekirdek farkının işime yaramayacağını bilsem zaten göz boyamak için bunu almam 9800x3d'nin oyun bakımından bundan daha iyi olduğunu biliorum fakat benim o çekirdeklere açıkçası ihtiyacım var
bu işlemcide işini görücektir hem oyun oynatır hemde iş için ideal bir işlemci. Boş para harcamaya gerek yok yani yinede sen bilirsin.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam kademe kademe bunun 1 kademe üstü ve 2 kademe üstü olarak öneri istesem ? fiyat olarak
10k yı geçmeyecek şekilde 2 adet önerim var 1000w için, her ikisi de A Tier:

teşekkürler hocam bütçe çıkarabilirsem bakacağım

hocam dediğiniz model buydu değil mi ? bu fiyata değerlendirilir mi ?

hocam core olmasının farkı ne ?
1787651412811.webp

Anladığım kadarıyla daha güncel bir PSU. A Tier.

hocam teşekkürler peki raijintek mi yoksa enermax mı diye sorsam ? ikiside aynı fyatmış çünkü birebir
Modellerine göre değişir, tam model verirseniz her iki marka için ona göre Tier List'ten bir bakarız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,236,105
Üyeler
201,923
Son üye
myphysically
Geri