Sistemim Ne Kadar Eder?

Ashandarei

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
815
Xpg Lancer Black 16GB (1X16GB) Ddr5 6000MHZ CL30 Ram
GIGABYTE RX 9070 GAMING OC Ekran Kartı
Gigabyte B650 Eagle Ax Anakart
Xpg Valor Mesh - XPG Kyber 750W Gold Psulu Kasa
Amd R5 9600X İşlemci
Samsung 980 NVMe M.2 1 TB SSD
Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Soğutucu
Yanınca mikrofon, oyun kolu, mouse, klavye, headset falan da vermeyi düşünüyorum. Cihazı hiç yormadım öyle söyleyeyim, maksimum oynanan oyun Where Winds Meet'idi o da 4-5 saat toplamda. Tüm parçaların kutuları tertemiz bir şekilde duruyor ve sistemi geçen sene Ağustos'da topladım. Sahibinden'e baktığımda çok uçuk fiyatlar var ve tam kesin bir fiyat belirleyemiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

sadece kasa 65-70’e gider hocam. diğerlerine yorum yapamıyorum onları teker teker satmanızı öneririm. yalnız ekran kartı 9070xt mi yoksa düz 9070 mi? düz versiyonu sadece oem sistemlerde bulunuyor, tekli perakende şekilde alamıyorsunuz diye biliyorum

sadece kasa 65-70’e gider hocam. diğerlerine yorum yapamıyorum onları teker teker satmanızı öneririm. yalnız ekran kartı 9070xt mi yoksa düz 9070 mi? düz versiyonu sadece oem sistemlerde bulunuyor, tekli perakende şekilde alamıyorsunuz diye biliyorum
düz 9070, hepsiburadan almıştım geçen yaz, sistemi tek tek kendim sipariş edip toplamıştım.

65'ten koydum pazarlıklıka düşerim gibi :kizginpeepo:

Bir esnafa satmak istersen eğer, 50.000₺ civarına satarsın. Kendin ilan açıp satmayı düşünüyorsan eğer 60.000₺ - 68.000₺ arası satarsın.

Kasanın kendisi 57 58.

Bir esnafa satmak istersen eğer, 50.000₺ civarına satarsın. Kendin ilan açıp satmayı düşünüyorsan eğer 60.000₺ - 68.000₺ arası satarsın.
kendi ilanım evet, teşekkür ederim cevabınız için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alırsam 55 satarsam 65
teşekkür ederim cevabınız için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kasanın kendisi 57 58.
başta o fiyattan planlıyordum hatta bir süre koydum fakat 50 bin teklif edip pazarlık etmeye çalıştılar, biraz moralim bozuldu açıkçası. teşekkür ederim cevabınız için.

Xpg Lancer Black 16GB (1X16GB) Ddr5 6000MHZ CL30 Ram
GIGABYTE RX 9070 GAMING OC Ekran Kartı
Gigabyte B650 Eagle Ax Anakart
Xpg Valor Mesh - XPG Kyber 750W Gold Psulu Kasa
Amd R5 9600X İşlemci
Samsung 980 NVMe M.2 1 TB SSD
Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Soğutucu
Yanınca mikrofon, oyun kolu, mouse, klavye, headset falan da vermeyi düşünüyorum. Cihazı hiç yormadım öyle söyleyeyim, maksimum oynanan oyun Where Winds Meet'idi o da 4-5 saat toplamda. Tüm parçaların kutuları tertemiz bir şekilde duruyor ve sistemi geçen sene Ağustos'da topladım. Sahibinden'e baktığımda çok uçuk fiyatlar var ve tam kesin bir fiyat belirleyemiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Yanındaki ürünlerle beraber 65 iyi bir ilan fiyatı olur maksimum 63 buçuğa falan düşün derim

Teşekkür ederim cevabınız için, genel kanı o yönde oluştu gibi. Ona göre düzenleyeceğim :peepokalp:
Rica ederim hocam iyi satışlar dilerim elden satın derim daha güvenli sonra başınız ağırmasın

Geri