Rc Uçağımda Kontrol Yüzeylerindeki Teller Bükülüyor Nasıl Çözerim

Reaksiyon skoru
61
Yunuslama haraketini yapan yüzeylerle servolar arasında olan teller esnediği için parça kafasına göre yukarı aşşağıya haraket ediyor ayrıca yük altındayken servo teli ittiğinde telin bükülmesinden dolayı parça daha kısıtlı bir alanda yinede haraket ediyor bunu nasıl çözerim ? uçak hiç uçmadı herşeyi yerde denedim

Yunuslama haraketini yapan yüzeylerle servolar arasında olan teller esnediği için parça kafasına göre yukarı aşşağıya haraket ediyor ayrıca yük altındayken servo teli ittiğinde telin bükülmesinden dolayı parça daha kısıtlı bir alanda yinede haraket ediyor bunu nasıl çözerim ? uçak hiç uçmadı herşeyi yerde denedim
Teller kaç mm ve ne teli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya telleriniz çok ince ya da yaptığınız menteşe sistemi rahat hareket etmiyor

Teller kaç mm ve ne teli

1mm veya 2mm kaynak teli kullanıyorum

Teller kaç mm ve ne teli

Menteşe kısmı olması gerektiği gibi motora gaz verdiğimde parça düzelmeye çalışıyor normalde yer çekiminden dolayı aşşağıya sarkıyor

1mm veya 2mm kaynak teli kullanıyorum

Menteşe kısmı olması gerektiği gibi motora gaz verdiğimde parça düzelmeye çalışıyor normalde yer çekiminden dolayı aşşağıya sarkıyor
Hocam kullandığınız tel çok ince veuygun değil yaylık Çelik tel kullanmalısınız eski şemsiyelerden sökebilirisniz

Geri