Nereden Alındığı Hatırlanmayan Arızalı Ram İçin Ne Yapılabilir ?

lFlux

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar selam,

Crucial pro 16 gb 3200mhz ram im var fakat ram arıza vermeye başladı. Nereden alındığını hatırlamıyorum ve elimde faturası yok. Bu ürünü garantiye gönderebilir miyim ? Ramlar ömür boyu garantili diye bildiğimden böyle bir konu açtım fakat nasıl bir yol izleyebileceğimi bilemiyorum,yardımlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar selam,

Crucial pro 16 gb 3200mhz ram im var fakat ram arıza vermeye başladı. Nereden alındığını hatırlamıyorum ve elimde faturası yok. Bu ürünü garantiye gönderebilir miyim ? Ramlar ömür boyu garantili diye bildiğimden böyle bir konu açtım fakat nasıl bir yol izleyebileceğimi bilemiyorum,yardımlarınızı bekliyorum.
Distribütörü kimse ona yolla, ramlerde her zaman ömür boyu olmuyor ama garanti.

Bu ürünlerin bir çoğu ömür boyu garantili ya dostum, ömür boyu kim fatura saklayacak zaten değil mi ? Seri numarası üzerinden yürümez mi bu işler ?

Crucial distribütörü Türkiye'de EKSA ELEKTRONİK. GameGaraj'ın da üst kuruluşudur, en güvenilir distilerden biridir. Ara teknik servisini seri no'yu sorgula direkt yardımcı olurlar. Fatura isterlerse bir şey diyemem.

Ömür boyu garantinin ne olduğunu bir araştırın görürsünüz arkadaşlar, ürünlerin kullanım ömrü 7 yıldır. Süre değişiklik gösterebilir. Öyle olsaydı tüm DDR2 belleklerimi yenilerdim. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,295
Üyeler
203,124
Son üye
yavuzse54
Geri