🔥İndirim Ryzen 5 5500 RX 7600 Sistem 32.399 TL - Vade Farksız 6 Taksit!

Sırf taksit var yada sıfır diye bu bütçede en az 10k fazla vermektense 2nci elden mis gibi sistem toplanabilir herkesin kararına saygım var ama lütfen 2nci elde aynı paraya denk geliyor diye saçma laflar etmeye gerek yok bunu söyleyen sözde bu işlerden anlayan birisi olunca gerçekten komik oluyor .
2. elde bu sistemi toplamaya çalışınca 28 bin TL falan oluyor. 2. elin tek avantaj sağladığı konu işlemci ve ekran kartı, anakartlar sıfırdan bile daha pahalı. RAM'lerde sıfıra oldukça yakın.
Şu paraya 7500F RX 6800 XT DDR5 sistem falan toplanabilse anlarım.

Sitede bir sorun var galiba cevap beğeni filan çalışmıyor neyse hocam maksadım tartışmak değil sadece fikrimi beyan etmeye çalışıyorum şimdi sarı siteden direk ilan fiyatlarından tek tek baktım sadece kasa aynı sıfır geri kalan 2nci el soğutucu dahil max 23k arada dediğim gibi en az 10k farkediyor kimsenin bütçesini bilemem illa ki ama ortalama olarak baktığımızda bilgisayar için günümüzde 23 bin tl büyük bir para değil sırf taksit yada sıfır için bu bütçede 10k fazla vermezdim . Son olarak ekran kartı 6 ay 1 yıl arası garantili mevcut baktığım ilanlarda .

Özlemişim. Döndü diye düşünmeyin he.

Bu piyasada gayet iyi sistem bu arada. RTX 5060 Ti 16 GB'dan 3.500 TL daha ucuza komple sistem alıyorsun ve bu zamların tamamlanmış halide değil.
AMD RX 9050 4 GB çıkarttı ve Nvidia 300 dolara 96 bit 9 GB VRAM'li RTX 5050 çıkartacak. Özellikle bu giriş segmenti hiç iyi şeyler beklemiyor.

Vade farksız 6 taksitte var. 6 kere ayda 5.399 TL'ye şöyle bir sistem alıyorsun.
Sistemin parçaları giriş seviyesinde gayet yeterli parçalar, bomba ürünler yok. RAM'in soğutuculu CL16 model olması ve SSD tarafında B seviyesi gerçekten Gen 4 bir SSD'nin tercih edilmesi hoş.
Soğutucu PowerBoost 160W seçilebilir. 6 bakır borulu bir soğutucu.
Kasa isteğe bağlı 169 TL farkla beyaz yapılabilir.

Ssd gen4 olsa ne olur CPU gen3, alınabilecek en kötü CPU olabilir şu an

Sitede bir sorun var galiba cevap beğeni filan çalışmıyor neyse hocam maksadım tartışmak değil sadece fikrimi beyan etmeye çalışıyorum şimdi sarı siteden direk ilan fiyatlarından tek tek baktım sadece kasa aynı sıfır geri kalan 2nci el soğutucu dahil max 23k arada dediğim gibi en az 10k farkediyor kimsenin bütçesini bilemem illa ki ama ortalama olarak baktığımızda bilgisayar için günümüzde 23 bin tl büyük bir para değil sırf taksit yada sıfır için bu bütçede 10k fazla vermezdim . Son olarak ekran kartı 6 ay 1 yıl arası garantili mevcut baktığım ilanlarda .
En minimum fiyatlarla hesaplayınca bile 26 bin TL tutuyor. O fiyatları tutturmakta kolay değil.

RAM'e 2 bin TL, ekran kartına 8 bin TL falan yazıyorsunuz heralde.

Özlemişim. Döndü diye düşünmeyin he.

Bu piyasada gayet iyi sistem bu arada. RTX 5060 Ti 16 GB'dan 3.500 TL daha ucuza komple sistem alıyorsun ve bu zamların tamamlanmış halide değil.
AMD RX 9050 4 GB çıkarttı ve Nvidia 300 dolara 96 bit 9 GB VRAM'li RTX 5050 çıkartacak. Özellikle bu giriş segmenti hiç iyi şeyler beklemiyor.

Vade farksız 6 taksitte var. 6 kere ayda 5.399 TL'ye şöyle bir sistem alıyorsun.
Sistemin parçaları giriş seviyesinde gayet yeterli parçalar, bomba ürünler yok. RAM'in soğutuculu CL16 model olması ve SSD tarafında B seviyesi gerçekten Gen 4 bir SSD'nin tercih edilmesi hoş.
Soğutucu PowerBoost 160W seçilebilir. 6 bakır borulu bir soğutucu.
Kasa isteğe bağlı 169 TL farkla beyaz yapılabilir.

İşlemciyi 5600 ekran kartını 5060 seçince 40bine daha düzgün oluyor

En minimum fiyatlarla hesaplayınca bile 26 bin TL tutuyor. O fiyatları tutturmakta kolay değil.

RAM'e 2 bin TL, ekran kartına 8 bin TL falan yazıyorsunuz heralde.
Ram 3k 2x8 3200 yada 3600mhz
Ekran kartı 10k ayrıca rog 11 ay garantili 9k ya da var
İşlemci 5500 3k
Anakart a520 2k
Ssd 2.5k
Kasa güç kaynağı fazeon f1 sıfır 3k
İşlemci soğutucu 500
24k ham hali pazarlıkla 22k da olabilir
Neyse hocam sizin dediğiniz doğrudur diyip kendi adıma konuya kapatıyorum

Geri