❌İndirim Bitti! 499 TL - Kumtel Ktf-355 Beyaz 16 İnç Ayaklı Vantilatör 50 W, 5 Pervaneli

Çok iade edilen var. Umarım sorunlu ürün yollamıyorlardır. Sende iade edersin ama uğraşmak var.

Birde sesli çalıştığı söyleniyor. Ucuz diye hayat kalitenizden ödün vermeyin bence.

50 küsür TL kargo istemesi :D

Çok iade edilen var. Umarım sorunlu ürün yollamıyorlardır. Sende iade edersin ama uğraşmak var.

Birde sesli çalıştığı söyleniyor. Ucuz diye hayat kalitenizden ödün vermeyin bence.
Bence de ama ben ne alsam beğenmedim. Xiaomi mi fan 2 aldım, problemli geldi dönerken falan baya sesliydi. Philips silent wings aldım, onda da birinci uyku modu hızında baya sesli, yine problemli ürün sanırım çünkü insanlar uyurken duymadıklarını söylüyor fakat 10 metre öteden bile duyabiliyorum uyutmuyor. Kumtel ktf 760 mı denesem diyorum şimdi de, arkadaşımda ktf 290 vardı gayet sessizdi o da olabilir, ama 760 olan daha iyi sanırım ve indirimde şu an fakat bilemedim.

Sorunlu değil, 1. kademede bile çok sesli oluyor. İş yerine veya ses konusuna çok takılmayan kişiler için bulunmaz nimet diyebilirim.
Ama ben yine almazdım. Çok sesli abi.

Bu sene klima ve vantilatör fiyatları iyi düştü.

ktf 290 bakın o iyi

Geri