Iphone 14 Pro Mu 15 mi

Orijinal batarya taktıracaksan onla birlikte 14 Pro 45 bin liraya geliyor. Normal fiyatına alıyorsun yani. iPhone 15 almak yerine 14 Pro almak mantıklı.

Benim pil sağlığım da %76 ama öyle aman aman gün içinde yarı yolda bıraktığına henüz şahit olmadım. Normalde Troy'dan batarya değişimi yaptıracaktım ama onun yerine gittim 1.000 liraya 10 bin mAh magsafe powerbank aldım, omuz çantasına atıp öyle geziyorum.

Hocam güncelleme fln diyorlar ama bence iPhone un en sağlam serisi olabilir 14 pro
Fiziksel olarak sağlamlıktan bahsediyorsan evet öyle. Güncellemeyi çok dert ediyorsan ekrandan ve kameradan feragat edip 16e düşünebilirsin fakat iPhone 11'in 8 yıldır güncelleme aldığını varsayarsak 14 Pro'nun en az 3 yılı daha var ki Pro olduğu için 4 de olabilir.

arkadaşlar kaçak xiaomi kullanıyorum artık ios denemek istiyorum ortalama 50 k bütçem var ikinci el iphone 14 pro mu almalıyım yoksa sıfır tertemiz 15 mi 40 bine 14 pro veriyor 128 gb pil 76 sadece pili değiştirsem alınır mı
tabii ki 14 pro max ben kendim kullanıyorum ip 15 ide denedim fakat 14 pro max kadar olamıyor aşırı iyi cihaz hem sende araştrırmışsındır pro veya promax modeli olunca ekran yenileme hızı daha yüksek kamera açısındanda 14 pro max

Fiziksel olarak sağlamlıktan bahsediyorsan evet öyle. Güncellemeyi çok dert ediyorsan ekrandan ve kameradan feragat edip 16e düşünebilirsin fakat iPhone 11'in 8 yıldır güncelleme aldığını varsayarsak 14 Pro'nun en az 3 yılı daha var ki Pro olduğu için 4 de olabilir.
Hocam 4 yıl idare etsin gayet yeterli zaten benim için ondan sonra zaten iş hayatı ve üni bitiyor yenisi gelir o zamana kadar

Hocam 4 yıl idare etsin gayet yeterli zaten benim için ondan sonra zaten iş hayatı ve üni bitiyor yenisi gelir o zamana kadar
Böyle düşünüyorsan 14 Pro alabilirsin. Bu arada mesela iPhone 11 iOS 27'de daha hızlı çalışabildiği için son sürümüne(?) yükseltmek mantıklı ama olur da 14 Pro'nun alacağı son sürüm cihazı yavaşlatacak cinste bir şeyse sonuncu yılın güncellemesini yapmamanı öneririm ki bu önerim her iPhone için geçerli.

Böyle düşünüyorsan 14 Pro alabilirsin. Bu arada mesela iPhone 11 iOS 27'de daha hızlı çalışabildiği için son sürümüne(?) yükseltmek mantıklı ama olur da 14 Pro'nun alacağı son sürüm cihazı yavaşlatacak cinste bir şeyse sonuncu yılın güncellemesini yapmamanı öneririm ki bu önerim her iPhone için geçerli.
Tamamdır teşekkür ederim hocam tavsiyeleriniz için sağolun

yok alma. sıfır al alabilirsen. para birikirse 17 alırsn ama çıkmaz gibi
Hocam üniye gidicem ve şu kıçı kırık xiaomiden kurtulmam lazım hiçbir şey yapamıyorum çok donuyor kendi paramdan 50 k ayarladım onunla da sağlam beni idare edicek telefon almak lazım bende isterim 17 ama bu bütçede biraz zor ilerde olabilir ama uniyi atlatıp is hayatına girene kadar bişey lazım bana

Düz 17 ya da 14 Pro. Kalan bütçeye de yetkili serviste batarya değiştirt.

Geri