Sizce Bmw 4.20i ile Başlamak Mantıklı mı?

babamın araba hevesi yokta arada şaka yapıyorum böyle köye rs6 yla gitsek falan diye de adam takmıyor beni
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

araç çok güzel evet ama babana bağlı :)
Geçen kemerde bir rolls royce gördüm görünce dedim ki bizim bindiklerimiz araba değilmiş ya adamın tekerlekler traktör tekerleği gibi

g20 ya da g22 alıp keyfinize bakın bende dolu g20 var gelen geçen maşallah diyo her yerde dikkat çekiyor

hocam b48 90.000 bakımında değiştigim fiyat listesi

Yag hava polen buji ve iscilik 15000
Yag kutugu ve isciligi 15000
Antifiriz 1000
Turbo geri donus 8000
Üst radyator su hortumu 8000
Su pompası 8000
Emme manifoldunun altina binen su flancı 4500

bence düsündügünüz kadar korkarak binmeyin her hangi bir bakım ve ya aklınıza bir soru takılırsa her zaman burdayım

g20 ya da g22 alıp keyfinize bakın bende dolu g20 var gelen geçen maşallah diyo her yerde dikkat çekiyor
Kuzende de var G20 Edition M sport 2024 model dediğin gibi araba ben burdayım diyor G22 alırsam ne olacağını düşünemiyorum

G20 Daha güzel bencede g22'ye göre ama tercih meselesi .
Ya ne bileyim biraz uyuz bi tip miyim bilmiyorum da 4 kapı arabalar hoşuma gitmiyor

Kuzende de var G20 Edition M sport 2024 model dediğin gibi araba ben burdayım diyor G22 alırsam ne olacağını düşünemiyorum

Ya ne bileyim biraz uyuz bi tip miyim bilmiyorum da 4 kapı arabalar hoşuma gitmiyor
G20 Daha güzel bencede g22'ye göre ama tercih meselesi .
bende g20'yi daha cok begeniyorum hocam ikiside modifiye ve yazılıma cok acık arabalar

Geri