Bu Kasayı Almalı Mıyım?

SKD|Life

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
3500
Zoko king kasasını almayı düşünüyorum 3600tl fiyatı ve 3 taksit cazip geliyor bu fiyata başka kasa önerir misiniz? Fikirlere açığım. Ayrıca kesin emin olamadığım için soruyorum kasada pwm var mı fan eğrisi gibi şeyler yapabiliyor muyum?

Diğer bi sorumsa "enermax liqmaxflo 360mm" Bu sıvı soğutma biraz kalın 64.8mm kalınlığı var (radyatör+fan) bu kasaya sığar mı?

Teşekkürler.

Zoko king kasasını almayı düşünüyorum 3600tl fiyatı ve 3 taksit cazip geliyor bu fiyata başka kasa önerir misiniz? Fikirlere açığım. Ayrıca kesin emin olamadığım için soruyorum kasada pwm var mı fan eğrisi gibi şeyler yapabiliyor muyum?

Diğer bi sorumsa "enermax liqmaxflo 360mm" Bu sıvı soğutma biraz kalın 64.8mm kalınlığı var (radyatör+fan) bu kasaya sığar mı?

Teşekkürler.
aynısı bende vardı 1 sene kullandım. parasına göre eh işte ama bence kaliteli bir kasa almalısın.
üst kısmına 360mm soğutucular oluyor.
benim tavsiyem illa akvaryum tarzı istersen
bunu alıp sonradan altınada 3 tane fan alırsın kaliteli bir kasan olur.

Genelde giriş seviyesi markaların kalitesi tatmin etmiyor. Sac kalitesi olsun 2 defa söktak yap direkt yalama oluyor. Uzun soluklu bakiyorsan temizleme durumunda yalamaya olması muhtemel. Saçlar çok ince oluyor yamulma da oluyor.

alternatif olarak buna bakabilirsin .

Zoko Emperor .

Son düzenleme:

Teşekkürler.
Zoko emperor kullanıyorum enermax liqmaxflo sığıyor

Geri