Öneri I9 14900k İslemcimi Sogutamıyorum Sıvı Sogutma Önerisi Lazım Cok Saglam

arctic lqf 3 360 var bende. işlemcim 14700. stres testinde 280watt çekiyor. ve 95 altında tutuyor işlemciyi. throttle yemeden testi tamamlıyor. bu soğutucu radyatör kalınlığından dolayı sıkıntı olabiliyor ama kasana sığıyorsa al. ama benim asıl tavsiyem yukarda arkadaşın tavsiye ettiği lian li hydroshift . veya lianli trinity performance modeli. bu performance modelinde radyatör kalınlığı normal boyutlarda ama arctic ten daha iyi soğutuyor. gaming gecelerinde incehesapta 7k bandına alabilirsin. ve son olarak yukarda bir arkadaş oyunlarda işlemci tam yüke girmez demiş, evet doğru ama ısınması için tam yüke gerek yok. bazı oyunlarda %30 kullanım ama 160 watt tüketiyor cpu. sıcaklık 80'in üstüne çıkıyor. hava soğutma veya başka bir markadan sıvı soğutma bizim işlemcileri soğutmaz. tek çaren arctic veya lianli

Sıvı sogutma lazım suanki sıvı sogutmam corsair h150 350mm ama bosta bile suan 100 dereceler cıkıyor bi süre pc acık kalınca i9 14900k islemcim 100 dereceyi gecmiyor ama yani bilmiyorum internette testlerini izledim oyunda filan 75-80 dereceleri görüyor hangi sıvı sogutmayı alırsam o dereceleri gorurum bende tam yükte
İşlemcinde sorun var. Gpt ile bios ayarı yap

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,199
Üyeler
202,222
Son üye
Adobehs244
Geri