Biostan Cıkamıyorum Secure Boot Violation Hatası Veriyor

iogi

80+
Reaksiyon skoru
0
Acilen çözmem lazım. Bilgisayarım Casper Excalibur E650. Anakart sanırım H610. Tam ne olduğunu bilmiyorum ama ben dün geceye kadar gayet rahat oynuyordum oyunları vs. fakat.

FACEIT için CSM vs 2-3 tane ayar degistirme videosu izledim. Ve 2 tanesini zaten bulamadım sadece Secure Boot'u Custom'dan standarta çektim. Ama sonrasında bir şeyler oldu artık PC'yi açamıyorum.

Bu kırmızı ekran hatasını veriyor geri dönüp ayarları düzeltmeye calısıyorum ama yine bu hatayı veriyor. Döndüğümde de ayarlar tekrardan eskisine dönmüş oluyor kaydetmiyor, yardım edin. ayarları fabrika ayarına döndür diyorum yine olmuyor

Biostan secirtyy boot kısmını disable yaparsan duzelir

Os Type Windows UEFİ
Csm Disable
Secure Boot Enable
Mode standart
Ayarlar bu şekilde olacak ama secure boot key lerini temizle sonra default keyleri geri yükle dene eğer olmazsa
Windows UEFİ yerine other Os
Csm Enable
Secure Boot disable olacak
Yukarıdaki ayarları yaptıktan sonra güvenli ön yükleme açılacak hata alırsan ve güvenli ön yükleme istiyorsan Windows unu baştan kurman gerek yoksa ikinci attığım ayarı yapıp güvenli ön yükleme olmadan kullanacaksın.

Os Type Windows UEFİ
Csm Disable
Secure Boot Enable
Mode standart
Ayarlar bu şekilde olacak ama secure boot key lerini temizle sonra default keyleri geri yükle dene eğer olmazsa
Windows UEFİ yerine other Os
Csm Enable
Secure Boot disable olacak
Yukarıdaki ayarları yaptıktan sonra güvenli ön yükleme açılacak hata alırsan ve güvenli ön yükleme istiyorsan Windows unu baştan kurman gerek yoksa ikinci attığım ayarı yapıp güvenli ön yükleme olmadan kullanacaksın.
secure boot açık olmasını istiyorum ve bios pili vs diyorlar benim pil ekran kartının altında kalıyormus ekran kartını cıkarıp yapsam olur mu

secure boot açık olmasını istiyorum ve bios pili vs diyorlar benim pil ekran kartının altında kalıyormus ekran kartını cıkarıp yapsam olur mu
pili çıkarıp 5 dakika bekle o şekilde bir kaç kez güç tuşuna da bas sonra pili takıp ekran kartını da tak biosun sıfırlanır pc açılır ama ayarı tekrar yaparsan aynı hatayı alırmısın bilmiyorum

pili çıkarıp 5 dakika bekle o şekilde bir kaç kez güç tuşuna da bas sonra pili takıp ekran kartını da tak biosun sıfırlanır pc açılır ama ayarı tekrar yaparsan aynı hatayı alırmısın bilmiyorum
olmadı denedim onu da.

Geri