Yks İçin Plan Program Nasıl Yapılır?

Cihat33

80+
Reaksiyon skoru
22
Arkadaşlar selamlar başlıkta da belirttiğim gibi plan program yapmayı bilmiyorum. Mezun senem bir 20 gün sonra kütüphane de etütlere gideceğim. Neyse benim sizden istediğim böyle program yapacağım. Günlük ne kadar çalıştığım hangi konuyu çalıştığım gibi şeyleri halledeceğim uygulama veya uygulamalar var mı? Tel tablet ve bilgisayar var böyle bir uygulama falan var mı? Ücretli olmasa iyi olur ücret olacaksa da cüzi bir miktara okeyim

Konuların listesini başlıklarını önüne çıkar hafta hafta böl günlük plan yapmana gerek yok

Hocam bence elinizden geldiğince her gün 1 tane TYT Türkçe denemesi çözmeye çalışın. Geri kalan vaktinizi de eksik olduğunuz konulara ayırabilirsiniz.
Uygulama olarak illa bir planlama uygulaması kullanmanıza gerek yok; sadece ne kadar çalıştığınızı ölçmek için Forest indirebilirsiniz.
Plan yapacaksanız da sürdürülebilir olmasına dikkat edin. 1 hafta sadece şu ders, diğer hafta sadece şu ders şeklinde planlar yapmaktan kaçınmanız daha iyi olur.
Ki bana göre plan yapmak o işten kaçmanın asil bir yolu gibi geliyor
Eksiklerinizi tespit edin yanlış yaptığınız sorulara kafa yorun ve önceliklerinizi iyi belirleyin

Geri