Öneri Atk Battle Axe Pro Alternatifi Gamepower Asura Kontrolcüsü Satışa Sunuldu. 🎮

Aynen bende o yüzden sordum sanırım bu modelde yok kapalı gibi duruyor
kapalı evet jack kullanmayalı o kadar uzun zaman olduki bi an unuttum ne olduğunu :D

Alıntıyı görüntüle

Birçoğunuzun ATK Battle Axe Pro olarak bildiği, asıl orijinal ismi Aolion K20 olan kontrolcüyü bu sefer Gamepower, Türkiye'ye Asura modeli olarak getirmiş. Fiyatı da gayet uygun 2.499 TL olarak İncehesap'ta ve pazaryerlerinde satılıyor. Gamepad arayanlar beklemek istemeyenler bu fiyata alınabilir. Çıkışa özel belki indirim yaparlar daha önce Gamepower Force için indirim yapmışlardı bekleyebilirsiniz.

Özellikler:

- TMR analoglar
- 1000 Hz polling rate
- Mikro switch mekanik ana tuşlar
- 3 kademili hall effect tetikler
- Değiştirilebilir D-Pad ve analog çubukları
- Çıkarılabilir arka tuşlar
- 8 yönlü jiroskop
- Kablolu, 2.4 GHz dongle ve bluetooth bağlantı ( PC / Nintendo Switch / iOS / Android )
- 2 adet asimetrik titreşim motoru
- 1000 mAh batarya

Kutu İçeriği:
- Kontrolcü
- Şarj ünitesi
- Şarj kablosu
- 2.4 GHz USB dongle
- Taşıma çantası
- 2 adet ekstra analog çubuğu
- 1 adet 4 yönlü D-Pad
- Sticker

Alıntıyı görüntüle
temudan easysmx x15 almıştım 700₺ zamanında acaba para varken alıp geçsemmi değermi genelde basit oyunlar için kullanıyorum

temudan easysmx x15 almıştım 700₺ zamanında acaba para varken alıp geçsemmi değermi genelde basit oyunlar için kullanıyorum
parasına değer hissiyatı güzel Mikro switch mekanik tuşlar hoş bundan önce force kullanıyordum

parasına değer hissiyatı güzel Mikro switch mekanik tuşlar hoş bundan önce force kullanıyordum
konuyu pek takip edemedim yeni gördüm indirim kodu veya en uygunu nerden alabilirim

konuyu pek takip edemedim yeni gördüm indirim kodu veya en uygunu nerden alabilirim
1787784529222.webp

türk telekomlu iseniz kampanyalarda idefix var 300 tl indirim yapıyor yok ise
sitenin kendi 200 tl kuponu var

1787784643957.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,699
Üyeler
202,691
Son üye