Yardım 1300tl Kulaklık Önerisi

bedirha.n

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
1300
en max butcem 2000 ama o fıyata gercekten değecekse dusunurum asıl butcem 1300 aklımda 1 model var sızce nasıl bu fıyata cok ıyı 50mm surucu oldugu soyluyor ıyı oluyor heralde

bundan daha ıyı oldugunu dusundugunuz kulaklıkları atarsanız cok sevınırım

Son düzenleme:
en max butcem 2000 ama o fıyata gercekten değecekse dusunurum asıl butcem 1300 aklımda 1 model var sızce nasıl kablosuz olması bu fıyata cok ıyı 50mm surucu oldugu soyluyor ıyı oluyor heralde

bundan daha ıyı oldugunu dusundugunuz kulaklıkları atarsanız cok sevınırım
Linkdeki ürün kablolu hocam.

Malum bu bütçede kablosuz kaliteli biraz zor tavsiye edebileceğim bu var kendimde kullandım eksi yani bildiğim kadarıyla yazılımı yok ama yinede araştırın alternatif programlar olabilir onun dışında pedleri rahat ses yalıtımı güzel

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kablolu olarak f/p

H2039bg aklıma sonradan geldi her açılışta rgb lerde açılıyor daha uzun pil ömrü için kapatmak gerekiyor

Son düzenleme:
İlk olarak Idefix üstünde TROY kartlara ₺200 indirim var. Kartın yoksa bile sanal kart veya Paycell hesabı oluşturup oradan TROY kart oluşturup alabilirsin. Bunun dışında sen veya tanıdık biri Türk Telekom telefon müşterisiyse, D&R için de ₺150 kupon veriyor. O kuponla da ₺1900 civarına H2015 PRO alabilirsin. İki ürün de işini görür.

H2002P dışında GameRaider Vibe de alınabilir. Kağıt üstünde en büyük avantajı H2002P deri pedi yerine bunda kulağa değen kısım kumaşımsı ve iç kısmı soğuk jel yüzey.

Ayrıca bütçe ₺2000 çıkıyorsa H2015 PRO kablosuz olarak daha mantıklı.

İlk olarak Idefix üstünde TROY kartlara ₺200 indirim var. Kartın yoksa bile sanal kart veya Paycell hesabı oluşturup oradan TROY kart oluşturup alabilirsin. Bunun dışında sen veya tanıdık biri Türk Telekom telefon müşterisiyse, D&R için de ₺150 kupon veriyor. O kuponla da ₺1900 civarına H2015 PRO alabilirsin. İki ürün de işini görür.

H2002P dışında GameRaider Vibe de alınabilir. Kağıt üstünde en büyük avantajı H2002P deri pedi yerine bunda kulağa değen kısım kumaşımsı ve iç kısmı soğuk jel yüzey.

Ayrıca bütçe ₺2000 çıkıyorsa H2015 PRO kablosuz olarak daha mantıklı.

saolun hocam yardımınız ıcın ıdefıx mı onerırsınız yoksa d&r mı onerırsınız hangısı daha ıyıdır ıade konusu felan olursa

saolun hocam yardımınız ıcın ıdefıx mı onerırsınız yoksa d&r mı onerırsınız hangısı daha ıyıdır ıade konusu felan olursa
İki site de Turkuvaz medyaya ait. İade vb. konusunda bir şey diyemem, hiç test etmedim. Kulaklıkta yalnız hijen kuralları diye bir olay var. Bundan dolayı çoğu firma yokuşa sürebilir. Bu arada ben H2015 PRO'dan memnun kalacağınızı düşünüyorum. İncelemede anlattığım şekilde ATK uygulaması ile kullanınca gayet iyi bir ürün.

Vibe konusunda net fikrim yok, ama H2002P ile aynı ses kartı var. Bir sorun oluşturacağını sanmıyorum. GameRaider, Gaminggen markası bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,292
Üyeler
202,561
Son üye
wuko
Geri