🔥İndirim Aula F75 Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 2.692,22tl

Mizar mz60 kullandım baya bi süre hocam şakasız 2 3 kere duvara fırlattım taş gibi klavye hiç bir şey olmadı arada kullanıyorum sanırım model farkı var switchleri değişiyor seslerinin yanında değişen bir teknik özellik var mı bende anlamadım Beast R75 He PRO mu yoksa bunu mu alsam diye arada kaldım.
Hocam diğer arkadaşın dediği Beast R75 He PRO sizin isteğinize daha uygun gibi. O da manyetik rapid trigger ve basım aralığı ayarı falan hepsi var. F tuşları ve esc de var ama Türkçesi var mı araştırmak lazim. Aula daha klasik mekanik klavye switchleri güzel internetten sesini falan dinleyebilirsiniz ama özellik anlaminda biraz daha geride kalıyor. Ama sağlam tok bir klavyedir severim.
Hocalarım öneri için teşekkür ederim, aktivasyon ayarlanması çok güzel bir artı ama bahsi geçen modelde hem ses tekerleği yok, hem enter küçük, hem fiyat farkı var. Bunlar bir araya gelince benim için cazip bir model değil. Tekrardan teşekkürler.

Hocalarım öneri için teşekkür ederim, aktivasyon ayarlanması çok güzel bir artı ama bahsi geçen modelde hem ses tekerleği yok, hem enter küçük, hem fiyat farkı var. Bunlar bir araya gelince benim için cazip bir model değil. Tekrardan teşekkürler.
tabii ki size kalmış bir şey hocam bütçe konusunda evet 1000 tl gibi bir artış söz konusu arkadaşında dediği gibi Türkçe modelinde sorun yaşamış ingilizce modelinin fiyatı nedir bilmiyorum ama size kalmış

Bu klavyeyi kullanıp iade ettim açıkcası çünkü bunlar normalde İngilizce klavye fakat böyle Türkçe klavye olanlarda var ve bunlarda şarj göstergesi sorunu oluyormuş bende de oldu. Fn+B tusuna basınca sürekli %100 dolu gözüküyordu sarjı ve yazılımını da bulmak ayrı sıkıntı. Bir sürü sitede ayrı ayrı yazılımı var hangisini yükleyeceği seçmek hangisi doğru muallak. Bence alacaksanız İngilizce klavye olanı alın en azından onun yorumları daha iyiydi şikayet yazan görmedim. Bu arada firmware de klavyeyi kitleyebiliyormus öyle yorumlar da vardı.
Teşekkür ederim hocam. Yazılımlık pek bi işim yok: ışıklandırmayı sabit renk ayarlıyorum, macro kullanmıyorum, hz farkı da olmadığı sürece çoğunlukla kablolu takılırım zaten göstergesi isabetli olsa güzel olurmuş ancak şahsen beni bozmaz. Teşekkürler.

Teşekkür ederim hocam. Yazılımlık pek bi işim yok: ışıklandırmayı sabit renk ayarlıyorum, macro kullanmıyorum, hz farkı da olmadığı sürece çoğunlukla kablolu takılırım zaten göstergesi isabetli olsa güzel olurmuş ancak şahsen beni bozmaz. Teşekkürler.
Amazondan aldım 2 hafta kullandım iade ettim kabul ettiler dene beğenmezsen alıyorlar zaten amazon bu açıdan süper

Hocam sizce hangisi daha mantıklı arada kaldım aula win60he modeli var elimde
Hocam 60 klavyeleri hiç sevemedim kullanışlı bulmuyorum. Ama fiyat olarak ucuz alinabilirdi. Elinizde varken bilemedim. Kalite olarak aulanin klavyeleri de güzel çünkü.

Linke girip bakma huyları yok ki insanların detay okuma gibi bi özelliğimiz malesef yok. Hayır fotoğraf bile TKL.
TKL Klavyenin ne olduğunu bilmiyor muhtemelen linke girip baksa bile anlamaz.

Bu klavyeyi kullanıp iade ettim açıkcası çünkü bunlar normalde İngilizce klavye fakat böyle Türkçe klavye olanlarda var ve bunlarda şarj göstergesi sorunu oluyormuş bende de oldu. Fn+B tusuna basınca sürekli %100 dolu gözüküyordu sarjı ve yazılımını da bulmak ayrı sıkıntı. Bir sürü sitede ayrı ayrı yazılımı var hangisini yükleyeceği seçmek hangisi doğru muallak. Bence alacaksanız İngilizce klavye olanı alın en azından onun yorumları daha iyiydi şikayet yazan görmedim. Bu arada firmware de klavyeyi kitleyebiliyormus öyle yorumlar da vardı.
Aula'ların sanırım birçoğunda en dandik şarj kontrolcüleri kullanılıyor, voltaj değerine göre pil yüzdesi hesaplıyor ama süper tutarsız. Bendeki L99 %85 seviyesinde takılmayı çok seviyor ama uzun bir süre sonra pes edip düşmeye başlıyor yine, markanın ürünlerinde kalite hissiyatı iyi olsa da yine de yer yer bazı alanlarda kalitesizlik kendini gösteriyor. Pil ölçümü dışında üründen memnunum, tam aradığım ürün olduğu için kullanmaya devam da edeceğim ama umarım pil uzun vadede yarı yolda bırakmaz.

Bazı Aula modellerinde (F99 gibi) pil aniden 100%'den 90%'a çakılıp tekrar yükselme veya 90-70 seviyesinde çok uzun takılma gibi sorunlar yaşatıyormuş. Bazısının zamanla birkaç şarj döngüsü ardından daha da düzgün ölçmeye başladığı olmuş. Bazısı klavye resetlendikten sonra kendine gelmiş.

Benzer bir sorunu Çin işi bir el konsolu ile yaşamıştım, pil ölçümü çok tutarsızdı ama uzun süre dayanıyordu alet. İlk zamanlar pili bozuk sanmıştım.

Firmware işinde ise güncellemesi varsa mutlaka yapsın alan arkadaşlar, bendeki üründe sorun yaşamadım ama yaşayanları gördüm, güncelleme ardından çoğu sorunlardan kurtulmuşlar, güncelleme sadece kablo ile bağlıyken oluyor. Ben de ne olur olmaz diye güncelledim.

Aula'ların sanırım birçoğunda en dandik şarj kontrolcüleri kullanılıyor, voltaj değerine göre pil yüzdesi hesaplıyor ama süper tutarsız. Bendeki L99 %85 seviyesinde takılmayı çok seviyor ama uzun bir süre sonra pes edip düşmeye başlıyor yine, markanın ürünlerinde kalite hissiyatı iyi olsa da yine de yer yer bazı alanlarda kalitesizlik kendini gösteriyor. Pil ölçümü dışında üründen memnunum, tam aradığım ürün olduğu için kullanmaya devam da edeceğim ama umarım pil uzun vadede yarı yolda bırakmaz.

Bazı Aula modellerinde (F99 gibi) pil aniden 100%'den 90%'a çakılıp tekrar yükselme veya 90-70 seviyesinde çok uzun takılma gibi sorunlar yaşatıyormuş. Bazısının zamanla birkaç şarj döngüsü ardından daha da düzgün ölçmeye başladığı olmuş. Bazısı klavye resetlendikten sonra kendine gelmiş.

Benzer bir sorunu Çin işi bir el konsolu ile yaşamıştım, pil ölçümü çok tutarsızdı ama uzun süre dayanıyordu alet. İlk zamanlar pili bozuk sanmıştım.

Firmware işinde ise güncellemesi varsa mutlaka yapsın alan arkadaşlar, bendeki üründe sorun yaşamadım ama yaşayanları gördüm, güncelleme ardından çoğu sorunlardan kurtulmuşlar, güncelleme sadece kablo ile bağlıyken oluyor. Ben de ne olur olmaz diye güncelledim.
Ben şuan Aula hero 84 he kullanıyorum. Manyetik klavye oldugu için performansına lafım yok ama hissiyatı kalitesi bana yetersiz geldi F75 e göre. Bu Aula'dan bi tamamen memnun olamadım gitti.

Beyler elimde malum antik konudan bir mizar mz60 optik sarı switch %60 klavye var. Klavyenin içine pamuk serdim, elyaf koydum, backplate maske+elektrik bandı attım, switch lubeladım, stabilizörlü tuşlarla spacer attım. Yani kısaca kendimce çok emek verdim ama bazı şeyler can sıkıyor. Önce sevdiğim şey: switcheri harika. Tam bana göre biçilmiş kaftan, travel çok kısa ve basımı çok yumuşak. Bu klavyenin switchleri nedir, aratır mı? Mizar optik switch olduğu için değiştiremem.

Sorun çoğunlukla malum esc tuşu, %60 da sıktı artık, tr klavye de bir yandan cazip geliyor. Alırsam siyah isterim, siyanın bununla switch farkı var mı? Ürünün bilinen bir kroniği vs var mı? Veya şu kadar para koy aynı özellikte (ses tekeri, %75, üç mod) analog switch al diyeceğiniz klavye var mı?

Uzun olduysa kusura bakmayın, bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. İyi geceler.
Hk610s öneriyorum şu an trendyolda 3400 lira ziraatkartın varsa 3150 liraya geliyor. Hem manyetik hem kablosuz hem knobu var. Bu fiyatta rakibi olduğunu düşünmüyorum

Bendede f75 var. Şarjı full gösteriyor ama şarjı yok. Nasıl şarj ediyorsunuz. Pc dışında olmuyor sanırım. kaç saatte doluyor onuda anlamadım.
Bu arada reaper switcli de almıştım ama onu iade ettim. W4 switch li türkçe kullanıyorum

F99 daha mı iyidir sadece oyunda kullanmak için
Hepsi aynı f75 %75 hali , f87 tkl hali f99 tam boy hali ama kasa yapısı en sık bu olduğu için en iyi ses şahsen bunda ama bu fiyatlar bana göre pahalı 1 2 ay öncesine kadar hi75 c pro 3.200 e satılıyodu

Geri