Yardım Vision Compact Kasa İçin Reverse Fan Önerisi

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,277
6 adet Reverse ve 2 adet egzoz fan alacağım tek bulabildiğim düzgün model Thermalrightın fanları oldu fanın hava akışı iyi ama aklımdaki tek soru vision compacta yakışır mı bu fanlar normalde Asıahorse Nyota pro alacaktım stok bitmiş ne zaman geleceği belirsiz önerilerinizi bekliyorum

Thermalright TL-UB36R ARGB 360mm Reverse Kasa Fanı

Ekler

• IMG_0226.webp
    IMG_0226.webp
    113.5 KB · Hit: 46
Son düzenleme:
6 adet Reverse ve 2 adet egzoz fanı almam gerekiyor tamamen siyah sadece çerçevesinde Rgb olan model bakıyorum ama tek bulabildiğim düzgün model Thermalrightın fanları oldu fanın hava akışı da iyi ama aklımdaki tek soru vision compacta yakışır mı bu fanlar normalde Asıahorse Nyota pro alacaktım stok bitmiş ne zaman geleceği belli değil önerilerinizi bekliyorum

Thermalright TL-UB36R ARGB 360mm Reverse Kasa Fanı
Lian Li muadil olarak mı soruyorsun ?

Evet yani illa şart değil ama o görüntü benzeri bişey olsun istiyorum
Ben lian li olarak aldım , illa muadil ucuz istiyorsan asiahorse alabilirsin , başka marka bilmiyorum benzer.

Ben lian li olarak aldım , illa muadil ucuz istiyorsan asiahorse alabilirsin , başka marka bilmiyorum benzer.
Bütçe yetse hocam 8 fan 12 bin tutuyor peki Thermalright Tl Ub serisi fanı yakışmış mı kasaya estetik duruyor mu fotoğrafını eklemiştim

Bütçe yetse hocam 8 fan 12 bin tutuyor peki Thermalright Tl Ub serisi fanı yakışmış mı kasaya estetik duruyor mu fotoğrafını eklemiştim
Yani hocam göz zevki bana göre güzel değil acele etme ikinci elden ucuza buldukça al bence , sıfır alman şart değil. Ben 3 reverse tl 120mm aldım 3300tl 1 adet lcd tl 120mm egzoz için 1200tl verdim şuan 3 tane reverse eksik acele etmiyorum zaten havalandırması iyi.

Yani hocam göz zevki bana göre güzel değil acele etme ikinci elden ucuza buldukça al bence , sıfır alman şart değil. Ben 3 reverse tl 120mm aldım 3300tl 1 adet lcd tl 120mm egzoz için 1200tl verdim şuan 3 tane reverse eksik acele etmiyorum zaten havalandırması iyi.
2. Elle uğraşamam maalesef sistemi bir an önce toplamam gerekiyor Lian Li Tl serisine baktım üçlü set 5 bin lira Thermalright TL Ub36R iki adet aldığım zaman 4 bin yapıyor 2 de egzoz ve fan hubla beraber 6 bin tutuyor tüm fanları tamamlamış oluyorum bir de ben ekstra yazılım kurmak istemiyorum hocam Lian Li fanları yazılımsız anakart yazılımından çalıştırılabiliyor mu L-connect yazılımı çok sorunlu diye biliyorum

2. Elle uğraşamam maalesef sistemi bir an önce toplamam gerekiyor Lian Li Tl serisine baktım üçlü set 5 bin lira Thermalright TL Ub36R iki adet aldığım zaman 4 bin yapıyor 2 de egzoz ve fan hubla beraber 6 bin tutuyor tüm fanları tamamlamış oluyorum bir de ben ekstra yazılım kurmak istemiyorum hocam Lian Li fanları yazılımsız anakart yazılımından çalıştırılabiliyor mu L-connect yazılımı çok sorunlu diye biliyorum
Yani ben ekstra bir çaba sarf etmedim 2dakika ayar çektim L-Connect üzerinden bir daha da ellemedim , sürekli ayar çekilecek bir durumu yok , dediğiniz gibi fiyatlar çok uçuk stoklarda olmadığı için de şişirdiler eğer bekleme şansınız var ise yeni stok gelecektir diye tahmin ediyorum.

Yani ben ekstra bir çaba sarf etmedim 2dakika ayar çektim L-Connect üzerinden bir daha da ellemedim , sürekli ayar çekilecek bir durumu yok , dediğiniz gibi fiyatlar çok uçuk stoklarda olmadığı için de şişirdiler eğer bekleme şansınız var ise yeni stok gelecektir diye tahmin ediyorum.
Şuan Lian Li üçlü set alsam Tl serisi ekransız bir de sıvı soğutma radyatörlerin fanı var kasayı soğutmaya yeter mi acaba

Şuan Lian Li üçlü set alsam Tl serisi ekransız bir de sıvı soğutma radyatörlerin fanı var kasayı soğutmaya yeter mi acaba
Hiç elde fan yok mu eski kasadan kalma falan , benim eski kasadan kalma egzoz ve 3lü rgb dandirik fanlar vardı onları taktım :D alana kadar hala duruyorlar hatta 3lü reverse yerinde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Thermalright alacağına bunu da alabilirsin illa lian li olacak diye bir kaide yok hocam dediğim gibi zevkler farklıdır.

Hiç elde fan yok mu eski kasadan kalma falan , benim eski kasadan kalma egzoz ve 3lü rgb dandirik fanlar vardı onları taktım :D alana kadar hala duruyorlar hatta 3lü reverse yerinde.
Hocam bende Thermalright M12QR modeli vardı hepsini sattım çünkü adam akıllı hava üflemiyor cfm ve statik basıncı düşük şuan elimde 3 tane radyatör fanı var o da sıvı soğutmadan çıkan fanlar zaten eğer 3 lü set yetecekse öyle kurarım ama bilmiyorum hazır şu Thermalright fanları almışım iade etsem mi bilmiyorum

Thermalright alacağına bunu da alabilirsin illa lian li olacak diye bir kaide yok hocam dediğim gibi zevkler farklıdır.

Çok güzel ama bunu alırsam kasada 16 tane kablo olacak onları gizlemek çok zor olacak vision compactta ya

Nyota Pro siyah stoğu yok maalesef ki olsaydı daha iyi olurdu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,623
Üyeler
202,666
Son üye
babuş24
Geri